Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooooooooooii

ZOO SAFARI w Borysewie - byl ktos?

Polecane posty

Gość pamiętajka
Byłam w lipcu! Mojej Majeczce się bardzo podobało – zaglądające zwierzątka i możliwość karmienia to naprawdę super opcja. Omal nie zaczesała kucyka na śmierć :) I z dobrych wrażeń polecam jeszcze szarlotkę :) Są jeszcze pokazy karmienia zwierzątek, przy których dzieciaczki się bardzo cieszą!

Gość gość
Nie wiem co może być miłego w oglądaniu zwierząt w zamknięciu... Może one tam głodne nie chodzą, ale każdy kto ma choć odrobinę empatii w sobie, spojrzy im w oczy - zrozumie, że to nie jest właściwe... Wystarczy otworzyć serce..., i pomyśleć: Niewolenie zwierząt dla "rozrywki"?...

Gość gość
Moja rodzina gorąco poleca Zoo Safari w Borysewie http://bialelwy.pl/ Regularnie odwiedzamy je z dziećmi. Pełno atrakcji, fajne zwierzaki. Dzieci są zadowolone.

Gość gość
Fajna sprawa dla najmłodszych , zwierzęta w dobrej kondycji można podziwiać naprawdę z bliska . Natomiast co do gastronomi na terenie obiektu MASAKRA. Potrafię zrozumieć czas oczekiwania na zamówienie , to nie Hilton. Natomiast brudnych sztućcy , resztek pokarmu i śladów tłuszczu na talerzach nie potrafię wybaczyć. Zamówienia realizowane po 30 i więcej min. trafiają na stolik niekompletne, tzn. dostają zamówienie 2 osoby a trzecia czeka po kilku prośbach do rozkojarzonych kelnerek w końcu otrzymaliśmy całe zamówienie. Czarę goryczy dopełniła umazana serwowanymi lodami dziewczyna obsługująca automat do lodów włoskich, podniosła pokrywę od maszyny bo śmietankowe nie leciały z trudem przymkneliśmy oko na sylikonową uszczelkę umazaną w produkcie w kolorze urągającym higienie, staliśmy dalej bo dziecko chciało , ale jak dziewczyna wzięła wiadro z produktem pochlapane, brudne i z podłogi (temp. na dworze pow. 26 st.) i dolała z niego do maszyny wymiękliśmy. Ogólnie gastronomie w obiekcie powinien obejrzeć sanepid.MASAKRA Jeżeli chcecie jechać bierzcie własny prowiant !!!

My byliśmy tydzień temu na rodzinnej wycieczce i bardzo nam się podobało. Dużo atrakcji, niespotykane zwierzęta, fajna atmosfera tam panuje :-) Trochę dużo ludzi było, ale nie ma się co dziwic skoro każdy chce takie zoo zobaczyć :-) Chyba się wybierzemy znowu ale to chyba już w przyszłym roku :-)

Gość gość
Odradzam i nie polecam zoo borysew,bardzo drogo a malo atrakcji i zwierzat,96 zl 2doroslych i dziecko a zoo mozna przejsc w godzine z czego duzo pustych miejsc