Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość - Kwiat Lotosu -

Czy na wyspach łatwo dostać pracę w pubach czy na dyskotekach?

Polecane posty

dajcie sobie język czeski zobaczycie jak to śmiesznie brzmi te uk choć szczerze jak oni tak UK chcą być jak ukraińcy to niech zrobią u siebie takie oddziały UPA i wyrżną w pień te ciapackie i murzyńskie ścierwa.

Gość hop! hop! hoooop!
naprawdę to ścierwa, nie bez powodu dzielnice zamieszkiwane przez czarnuchów i ciapatych są najniebezpieczniejsze, tam są największe rozróby i patologia, a w białych dzielnicach jakoś spokój... hmm ja myślę, że ten brud trzeba wysyłać z powrotem do afryki i azji, a nie tu będą nam europę zaśmiecać.

Gość ilmaz
hop hop , europy juz nie ma, sie skonczyla

i pod tym względem ukraina jest bardziej cywilizowana tam nie ma dzikusów. cywilizowanie dałoby rade takiemu murzynowi pozwolić zabrać cały dobytek dać troche kasy załadować na statek i w afryce niech sobie sam radzi. a jak to nie poskutkuje to wyrżnąc wszystko i dzieci nabijać na pal oraz rozcinać murzyńskim kobietom brzuch a potem wkładać tam kota i zaszywać.

Gość hop! hop! hoooop!
a jak nie chcą stąd wyjeżdżać to siłą poddawać ich wazektomii i podwiązywać jajowody, żeby ścierwa się nie rozmnażały, bo obecnie robią to w zatrważającym tempie

Gość anka akna
właśnie, ciężko jest się dostać do takiej pracy? ja bym była bardzo zainteresowana! i jak jej szukać? mam pojechać na wyspy w ciemno i liczyć, że coś dostane?