Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość - Kwiat Lotosu -

Czy na wyspach łatwo dostać pracę w pubach czy na dyskotekach?

Polecane posty

Gość - Kwiat Lotosu -

Jak myślicie?

Gość jako panienka do shotow
chyba latwo dostac, jak jestes ladna.

Gość - Kwiat Lotosu -
No powiedzmy, że jestem ładna i znam angielski porozumiewawczo (i właśnie chcę pracy z ludźmi żeby się szybko i łatwo podszkolić) myślicie, że mam szansę? Nigdy nie byłam tam na wyspach, dużo jest tam klubów? W Anglii to myślę, że pełno jest takich lokali, ale tam najmniej mnie ciągnie...

i co chcesz się użerać z bydłem i chamstwem to jedź ale nie zdziw się jak zobaczysz w swoim szeregowcu smród i dziadostwo tak się w anglii żyje

Gość - Kwiat Lotosu -
@nielubieuk Czemu? Nie zamierzam żyć w slumsach ;) Poza tym chcę być jak najdalej Muzułmanów i wszelakich kolorowych. I tak jak pisałam nie pociąga mnie Anglia, bardziej Szkocja lub Irlandia :)

to sprecyzuj o ktore wyspy ci chodzi;-)

Gość gooooooooooooool!
Autorko polecam Irlandię, tam jest najmniej brudu w postaci muslimów, no i fajnie, spokojnie się tam żyje ;)

Gość - Kwiat Lotosu -
gooooooooooooool! - Chyba właśnie zdecyduję się na Zieloną Wyspę ;) Słyszałam wiele dobrego o Irlandczykach :)

Gość gooooooooooooool!
Bo Irysy to świetni ludzie, zwłaszcza z tych mniejszych miejscowości tudzież wiosek, a pubów tu jest od cholery, oni chętnie tu przesiadują, bo pogoda ... pozostawia wiele do życzenia :D:D

i tez katolicy w wiekszosci co moze miec znaczenie dla autorki;-)

Gość ja byłam w irlandii parę lat
w cork dokładnie i muszę przyznać że miasteczko fajne, z klimatem, irlandczycy to straszni kobieciarze i flirciarze ;) irlandki są miłe i sympatyczne, myśle, że Ci się spodoba, powodzenia 🖐️

Gość a co myślicie o Walii?
Warto tam jechać?

Gość warto do walii
do walii warto jechac i zoabczyc ZDZ

Gość ja myśle że najlepsza:
irlandia szkocja walia i anglia bo tam rzeczywiście jest dużo ścierwa, czyt. murzynów i ciapunów :O a oni są już tam naprawdę niebezpieczni :O

Gość hop! hop! hoooop!
nielubieuk - nie ośmieszaj się, gdyby była bieda i smród to ludzie nie uciekaliby tam tak nagminnie. polska to jedno wielkie gówno, bieda ubóstwo i niczego nam nie wolno bo zaraz wpierdala się we wszystko kościół i umoralnia, pluje i sram na polskę, nic dla mnie nie znaczy 🖐️

a ja sram na te brytyjskie obsrane szeregowce, pełno murzynów, pakistańczyków brud smród i ubóstwo . w moje życie się kościół nie wtrąca więc nie wiem gdzie to widzisz

Gość hop! hop! hoooop!
nielubieuk - kk się nie wtrąca bo jesteś tam a nie w polsce 🖐️ a brudne szeregowce z murzynami i innymi smoluchami to masz na własne życzenia, trzeba było znaleźć bezpieczną, czystą i dzielnicę ludzi białych, a że wolałeś mieć śmieci za sąsiadów no to teraz masz za swoje 🖐️

no jasne tylko skąd wezmę kasę na tą piękna czystą dzielnicę ludzi białych. w anglii coś takiego jest drogie a jak nie to lądujesz w ciapakowie. jest to kraj dużych dysproporcji majątkowych gdzie większość klepie biede w szeregowcu z grzybem na ścianie a bogaci właściciele ziemscy żyją jak królowie.

Gość hop! hop! hoooop!
nielubieuk - a nie masz żadnych kolegów? jeśli masz to bierz ich i wspólnie wynajmujcie coś mniejszego ale lepszego i w lepszej dzielnicy, chyba to lepsze niż kisić się z czarnuchami 🖐️

hej nie mieszkam w anglii tylko w polsce ale opisuje jak tam jest że dla 1 osoby wynająć mieszkanie wychodzi bardzo drogo i musisz sie kisić w syfiastym ciapakowie. a nikt z moich znajomych nie chce mieszkać w anglii bo wiedzą jakie tó gówno jest.

Do autorki- Wedlug mnie trudno, szczegolnie jesli nie masz doswiadczenia. Tu puby i kluby roznia sie od tych w Polsce, a tym bardziej rodzaje i styl pitych alkoholi. Musialabys miec dobra wiedze na temat nazw, rodzai jak laczyc no i slangowe nazwy rozpoznawac. Nawet jesli ktos przyjmie Cie od reki gwarantujac szkolenie to i tak duzo pracy bedziesz musiala w nauke tego wlozyc i pewnie frustracji. A kasa taka sobie. Trzeba miec wieksze ambicje. Puby i kluby zazwyczaj przyjmuja studentow. A jak nim nie jestes i nie masz doswiadczenia to ciezko Ci sie bedzie zalapac gdziekolwiek.

Gość hop! hop! hoooop!
nielubieuk - a ile czasu tam siedziałeś?

niedługo bo uciekłem gdybym wiedział na początku że tak tam jest to bym nie jechał a obiecali niewiadomo co i potem mnie tak potraktowali.

Gość hop! hop! hoooop!
nielubieuk - bo za darmo nic nie dają, wszędzie ceniony jest solidny pracownik, no i siedziałeś tam chwilę nie spodobało ci się i uciekłeś do polski z podkulonym ogonem, typowy nieudacznik.

Gość Keerah a czym się różnią
te imprezy od polskich????????

hehe nieudacznikiem by był jakbym tam został ale cóż myślałem że to cywilizowany kraj a nie dzicz. jakoś w polsce mi się dobrze żyje.

Gość hop! hop! hoooop!
nielubieuk - bo to jest cywilizowany kraj, tylko Ty wybrałeś dzicz - murzynów prosto z Afryki.

no jakby anglia była cywilizowana to nawet w najgorszej dzielnicy nie byłoby murzynów jak z afryki czy pakoli

Gość hop! hop! hoooop!
nielubieuk - bo jest zbyt gościnna, aż dziw, że anglicy pozwalają na poniżanie się przez tych śmieci, i muszą znosić ich demonstracje i protesty, gdzie ciapuny drą brudne pyski "nienawidzimy uk", albo "spłoniecie w piekle", czy inne brednie.