Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet59

Prawo jazdy Oblane !!!

Polecane posty

Gość Facet59

Witam wszystkich bardzo serdecznie . Słuchajcie Mam 19 lat kompletnie nie wiem co robić jestem załamany nie zdałem prawka 3 raz . Moja przygoda z motoryzacją zaczeła sie od małego . ojciec mnie uczył dawał mi gdzieś poprowadzić samochód w wakacje na polnych drogach od małego fascynowałem się motoryzacją z roku na rok czekałem na wymarzone 18 lat abym mógł zapisać się na Prawo jazdy . przed zapisaniem sie na prawko jeździłem około6-7 miesięcy bez prawa jazdy (nie chwale się ani tego nie popieram ) po prostu jestem chłopakiem którego strasznie do tego ciągnie i nie mogę się temu oprzec aby wsiąść i już jechać . kiedy ojciec był za granicą a mama w pracy po prostu zakradałem kluczyki i jeździłem do szkoły na praktyki itd . wszyscy mi mówili ze jeżdze wyśmienicie gdy zapisałem się na kurs prawa jazdy gdy ukończyłem kurs teorie i mogłe ruszać w miasto instruktor był ze mnie bardzo zadowolony od razu widział że potrafię jeździć nawet się mnie wypytywał . wszystkim kursantom z mojej grupy papiery na egzamin dawał przed 30 godziną mi papiery na egzamin dał już na 15 godzinie !!! kiedy przejeździłem wszystkie godziny i kiedy nadszedł czas egzaminu byłem strasznie zawiedziony oblałem po 40 minutowej męczarni na mieście oblał mnie jechałem drogą na której nigdy ale to nigdy nie byłem chociaż mieszkam tutaj 19 lat . na skrzyzowaniu był znak stopu przed samym znakiem stopu stał tir na awaryjnych gdy wyminąłem tira byłem już na skrzyzowaniu nie miałem zielonego pojecia ze jest tam znak stopu nie zatrzymałem sie egzamin przerwany . mówiłem mu ze ten tir zasłonił mi znak egzaminator twierdził ze nawet jesli nie widziałem znaku powinienem na nauce jazdy tamtedy przejezdzac i pamietac ze jest tam stop . bez komentarza . drugi egzamin jeździłem równie długo około 30 minut wysepka do zawracania zawróciłem nie daleko dalej parkowanie skośne na środku ulicy stała ELKA bez migacza bez awaryjnych miałem polecenie zaparkować . widziałem przez tylnią szybe w tej elce ze instruktor macha łapami coś widocznie jej tłumaczył nie wiem . prawy migacz wyminąłem elke zaparkowałem a egzaminator powiedział ze przykro mi ale egzamin oblany zapytałłem dlaczego !! ? powiedział mi ze podczas wymijana elki ona włączył kierunkowskaz ze ona parkuje i to było wymuszenie ? ? co zrobić w takiej sytuacji kiedy rozpocząłem wymijanie i nie widziałem juz jej migacza ? ? Egzamin oblany . trzecia próba to samo około 30 minut jazdy skrzyżowanie polecenie jedziemy w lewo przy skręcie w lewo najechałem lewym kołem minimalnie na linie ciągłą w moim miescie drogi jak i chyba w całej polsce nie są zbyt przyjazne dla kierowców . linia była rozmazana szczerze nie widziałem jej nawet nie zdawałem sobie sprawy ze na nią najechałem . jestem tak zły ze nie da sie tego opisac mam jakiegos ogromnego pecha !!!! boje sie kolejnego egzaminu ze znow nie zdam .

Gość gość
Myśle, że prawko kolekcjonerskie z offshoreidcardscom rozwiązałoby twój problem!

Gość gość
Oj tak prawo jazdy z offshoreidcardscom jest super. Mam i jeszcze nikt nie zorientował się,że to wersja kolekcjonerska. Jakość 10/10.

Gość gość
I bardzo dobrze, najwiecej wypadkow powodują mlodzi kierowcy ,znaczy to ze im sie tylko wydaje ze umieją jezdzić a gowno prawda ;-)