Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xmw

Potrzebuje porady kogoś normalnego

Polecane posty

Gość xmw

czy znajdzie sie dzisiaj tu ktos taki, kto echce mi pomoc? czy jak zwykle wiadro pomyji wylejecie na glowe?

Gość trening
Wejdź na męskie forum.

Gość Emka.....
co się stało?

Gość i7juyhtg
Dawaj. :P

Gość xmw
poznalam wspanialego faceta na krotko przed sylwestrem - bylo wspaniale, mimo ze poczatkowo bylam nieco wycofana, on urzekl mnie swoim zachowaniem. na sylwestra zaproponowal mi wyjazd zze swoimi przyjaciolmi. no i pojechalismy. bylam strasznie zestrsesowana - chcialam wypasc jak najlepiej. ale nie wiem dlaczego upilam sie jak swinia i zaczelam opowiadac tym ludziom jakies durne rzeczy, ktorych nawet nie pamietam. on nie zwracal na mnie uwagi nastepnego dnia. po powrocie napisal ze nie pasujemy do siebie... to straszne bo wiem ze bardzo mu zalezalo i ze to ja spowodowalam taki stan rzeczy...

Gość hoppppppppppppppp
nie wiecie co sie stalo? pewnie dopy dala innemu i teraz bedzie szukala rozgrzeszenia

Gość Emka.....
ile masz lat?

Gość xmw
nie dalam nikomu...jestesmy dorosli - ja 28, on po 30stce

Gość i7juyhtg
Oj, to kiepska sytuacja. Przeprosiłaś go za to?

Gość xmw
wrecz przeciwnie: napisal ze nie pasujemy do siebie, a ja zamiast w jakis sposob to ratowac unioslam sie honorem i podpowiedziami kolezanek i napisalam ze w zabawny sposob mi to przekazuje i takie tam... dodam ze to mezczyzna wyksztalcony, z klasa, no ja na codzien tez taka jestem:) po prostu odbilo mi ze stresu chyba...

Gość Emka.....
To jestem zaskoczona, że po 1) nie umiesz kontrolować tego ile jesteś w stanie wypić po 2) nie poszłaś spać jak czułaś, że jesteś nawalona jak świnia, tylko siedziałaś w towarzystwie jego i jego znajomych... Rozmawialiście po tym? przeprosiłaś? za to nie jestem zaskoczona, że on Cie unikał. wstydził się i pewnie był ostro rozczarowany. nie przystoi kobiecie nachlać się bez umiaru, na dodatek w towarzystwie nowo poznanych ludzi faceta, na którym Ci zalezy....

Gość ale masz problemmm
napisz mu ,ze przepraszasz ze za swoje zachowanie,ze tak na ciebie wlywa ze sie bardzo zestresowalas i przesadzialas z alkoholem,a ze normlnie nie pijesz no to po prostu strcilas panowanie nad swoim zachowaniem, napisz mu ze on cie poodoba i czy zaproszenie na kolacja z winem bezalkoholem moglby uznac za rekompensate twojego zachownaia. jesli naprawde ci na nim zalezy to cos zrobisz.

Gość i7juyhtg
No to przeproś go, jak Ci na nim zależy. Powiedz, że nie wiesz, co Ci odbiło, że nigdy tak się nie zachowujesz, że wstyd Ci.

Gość xmw
tez o tym mysle, ale kolezanki podpowiadaja by zapomniec, choc mnie naprawde zalezy na nim mimo ze tak krotko to trwalo...tyle ze on napisal, ze nie ma w nas tego czego on szuka, ze nie pasujemy do siebie...

Gość łaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
mądry facet !! nie będzie się z jakąś tępą pijaczką zadawał co w wieku 28 lat zachowuje się jak 15-tka co pierwszy raz alko w gębie miała! Zrujnowałby sobie życie! a ty matole się jeszcze pytasz co się stało hahaha. Ty i klasa na codzien - chyba "nasz klasa" buhahha

Zawalilas ,facet jest na poziomie i nie pozwoli sobie na takie zachowanie,zapomnij o nim,bo ci powie dosadniej.

Gość xmw
łaaaaaaaaaaaaaaaaa wiem o tym, nie musisz mnie uswiadaniac

Gość xmw
mysle o tym by sie odezwac, chociaz jak mu odpisalam na wiadomosc to juz sie nie odezwal...

Gość Emka.....
ja też uważam, ze facet z klasą i pokazał szacunek do siebie, że byle kogo nie bedzie obracał. pytaj sie kolezanek co zrobic i na pewno daleko zajedziesz. przeproś go jak Ci zależy, a nie unosisz sie resztką dumy i jeszcze opowiadacz jakies pierdoły swoim głupkowatym koleżankom. słabo widze u Ciebie "klasę"

Gość xmw
MIAUMIAU mowisz jak me kolezanki, tyle ze one jego obwiniaja

Gość xmw
ale co mam przez smsa go przepraszac, przeciez to slabe....

i oby już NIGDY więcej się nie odezwał. Pewnie twoim "przepraszam" to się poddarł haha

Gość xmw
łaaaaaaaaaaaaaaaaa nie wiem skad u Cbiebie tyle jadu.... naprawde mi zle, zdaje sobie sprawe z tego co zrobilam

Gość weratorka
Czekaj aż on zdzwoni. To facet powiem takie rzeczy robić.

Gość Emka.....
ona sie nawaliła jak szpadel i ma czekac aż on zadzwoni? hahahhahahahaha dobre. nawet szkoda mu pewnie czasu, zeby zadzwonic i powiedziec, co o tym myśli, wiec podziwiam Twoj tok myslenia . Oczywiście, ze kto narozrabiał powinien przepraszac!!!!!

Gość xmw
ale po co on ma dzwonic, skoro to zakonczyl? on nie zadzwoni.... to ja chcialabym sie odezwac, przeprosic, porozmawiac... i dlatego tutaj, poniewaz chcialam zapytac kogos, kto nie jest zwiazany ze sprawa czy: odezwac sie w ogole? a jesli tak to w jaki sposob

Gość udstel
I dobrze zrobił, tez byłem na imprezie z przyjaciółką, którą znałem kilka tygodni, okazało się że nie umie nad sobą panować jak trochę wypije, obraziła kilka osób i nawet tego nie pamięta. Jak próbowałem ją trochę zdyscyplinować, to usłyszałem że mam pilnować swojego nosa. Po powrocie z imprezy pożegnałem się z nią na zawsze.

Gość xmw
ja bardzo bym chciala to naprawic, bardzo... bo czulam, ze jemu naprawde zalezalo, mimo krotkiego stazu robil cudowne rzeczy dla mnie... przez czas naszej znajomosci bylam tak szczesliwa, ze przechodzac przez ulice spogladalam dwa razy w kazda ze stron by cos mnie nie uderzylo, bo uwazalam, ze szczescie moze mnie opuscic, bo jest jego zbyt duzo...

to tym bardziej jak zakończył a ty zadarłaś nosek i nie okazałaś skruchy - NIE MASZ PO CO DZWONIĆ I WYSYŁAĆ SMS'ÓW zrobisz z siebie idiotkę i to niezrównoważoną - najpierw honorowa a teraz nagle skrucha- czy ty tego nie rozumiesz?!! Jesteś kobietą pod 30-tke -KOBIETĄ a zachowujesz się jak gimnazjalistka- za grosz rozumu nie masz dziecko !!

Gość Emka.....
"I dobrze zrobił, tez byłem na imprezie z przyjaciółką, którą znałem kilka tygodni" ale mi to przyjaźń.... :D Uważam, że powinnaś sie odezwac i przeprosic, bo przeprosiny na pewno należą się zarówno jemu jak i jego znajomym... honoru nie bedziesz miała jak nie przeprosisz. a jak jemu zależy to moze obróci to w zart i da Ci drugą szanse. ale żal dziewczyno, wstyd i szczerze to nie wiem, czy jest co ratowac jesli jest to świeża znajomość. Co innego jak to już stały partner i jednorazowy wyskok...