Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xmw

Potrzebuje porady kogoś normalnego

Polecane posty

Gość xmw
to co robic? jesli sie odezwac to jak? Emka warto sie odezwac bo bylo to cos wyjatkowego, co nigdy przenigdy sie mi nie przytrafilo....

Gość udstel
Mogłaś myśleć przed wypiciem alkoholu, a nie po..... Alkoholiczki są nieobliczalne...

Gość xmw
wiem, ze nie moge sie usprawiedliwiac, ale to chyba ze stresu i checi zrobienie jak najlepszego wrazenia... nie udalo sie...

Gość xmw
za to ze mnie ignorowal one tlumacza mnie na wskros, bo na poczatku tak i ja myslalam, ze jestem niewinna... jednak gdy przemyslalam to bez emocji, to doszlam do przeciwnych wnioskow....

Gość łaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
żeby zrobić jak najlepsze wrażenie z tego co się orientuję to się nie pije :o .Tylko Ty uważasz ze to co było między Wami było wspaniałe- on uważa to za ogromną pomyłkę !i żałuje że stracił czas i nie tylko.... Rady typu - "zadzwoń i mu wytłumacz" to chyba małolata pisze hahaha Emka do książek marsz w poniedziałek klasówka !

Gość udstel
Też sikałaś na korytarzu bo nie miałaś ochoty iść do WC?

Gość xmw
łaaaaaaaaaaaaaaaaa ale nie rozumiesz ze do tego feralnego ylwestra bylo to idealne...on byl megazaangazowany i na kazdym kroku dawal mi to odczuc, nie rozumiesz?

Gość xmw
nie - nie sikalam na korytarzu...

Gość udstel
A ty mu otworzyłaś oczy po prostu....

Gość xmw
czyli teraz, zgodnie z tym, co podpowiadaja kolezanki, mam zapomniec? z tym, ze wierze gleboko, ze mozna cos zrobic, bardzo bardzo tego chce

Autorko nie chcę Cię pogrążać, ale niestety wina ewidentnie jest Twoja i TYLKO Twoja. Nie słuchaj koleżanek, bo będziesz w zimę w sandałach biegać. Z tego co tu piszesz, to przykro mi ale Ty też nie wychodzisz osobą 28letnią, ale co najwyżej 18letnią. Nie zamierzam Cię obrażać, absolutnie jestem daleka od tego. Jednakże tylko czytając Twoją historię już wiadomo, że to Ty popełniłaś błąd i z całą pewnością powinnaś go przeprosić. Spróbować wyjaśnić sytuację i ją naprawić. Stanowczo odradzam robienie tego przez sms. Jeśli masz maila do niego, to napisz i to też wstępnie, że chcesz się spotkać i osobiście przeprosić, lub też nagrać się na pocztę ze wstępnymi przeprosinami i prośbą o spotkanie. Tak to widzę i życzę powodzenia.

on juz zapomniał - pora na Ciebie . I zapamiętaj że jak zniechęcisz faceta do siebie to chociażby skały srały nic z tego nie będzie. No chyba,że trafisz na faceta co skorzysta z tego ze się płaszczysz żeby Cie wydupczyć i mieć dobrą zlewę. Udstel - 100% racji !

Gość udstel
Zapomnij i nie napuszczaj na niego swoich koleżanek, jedno już spaprałaś i nie ośmieszaj się więcej...

Gość xmw
Młodociana Piromanka tylko jak mialaby wygladac taka wiadomosc? od kilku dni siedzac w pracy, w domu, sniac nie mam innych mysli, jak te, jak to zrobic...

I jeszcze jedno, uważam że przeprosiny należą mu się ogólnie z powodu całej sytuacji, a nie po to aby nastąpiła kontynuacja znajomości. I znowu czytam, "tak jak koleżanki radzą" :O

Gość xmw
nie chcial mnie wydupczyc, to kolejny dowod na jego wielkosc... najgorszy jest fakt ze ci znajomi to byli jego klienci z ktorymi przyjazni sie od lat...

no właśnie był porządnym facet to trafiła mu się taka a nie inna. Ale może już się pociesza z normalną porządna laską. Wg. mnie za późno jest na pisanie wyjaśnień na to był czas zaraz po sylwestrze.Teraz co sobie pomyśli ? że wreszcie do Ciebie dotarło jak się zachowywałaś i nagle przypominasz sobie o słowie "przepraszam" nie bądź śmieszna. Dla mnie taka osoba nie byłaby poważna i jeszcze przeważyłoby to szalę goryczy.

Gość udstel
Wybrał ich, a nie ciebie....

Gość xmw
moze z racji wykonywanego przez niego zawodu po prsotu bylo mu za mnie wstyd

Gość Emka.....
Mam 24 lata. ludzie powinni nauczyc sie przepraszac, ale moze Ty jak odstawisz maniane to chowasz sie w domu i nie umiesz sprostac problemom. a skoro tak dobrze orientujesz sie w planie lekcji to odrob lekcje z etyki, bo chyba masz ostre zaległości...

Gość udstel
Młotkiem.... przecież własnie ona sama pokazała mu swoje wnętrze....

Gość xmw
udstel to zdecydowanie nie jest moje wnetrze...nie jestem w stanie Ci tego udowodnic w zaden sposob, ale to byl pierwszy raz kiedy sie tak zachowalam

Gość prawdę mówiąc to
napisz smsa lub maila w którym przepros za to co się stało, za poprzedniego smsa i dopisz ze masz nadzieję lub ze liczysz na to ze pomimo to jescze sie kiedys do Ciebie odezwie i tyle

Gość Emka.....
poza tym jak Ci zalezy to odezwij sie. ja jebie honor i tak w jego oczach dawno straciłas, klase tez. najwyzej bedzie to dla Ciebie nauczka i zostaniesz abstynentką :D

Gość udstel
xmw.... to znaczy, że sama siebie nie znasz....

Gość xmw
udstel byc moze...rozumiem ze jestes facetem

Gość xmw
Emka..... abstynentka juz zostalam! :)

Gość udstel
Jestem facetem i powiem ci szczerze, że nie wyobrażam sobie gdybym to ja miał się upić na imprezie, gdzie jestem ze swoją partnerką.