Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala13342

imie dla dziecka jak wybrac co z ojcem ktoremu nic sie nie podoba

Polecane posty

Gość ala13342

jak przekonac tate dziecka do imienia?a moze powinien ktos uledz?jak to bylo z wami?

Gość ahaaaa123
u nas bylo tak ze wprowadzilismy prawo 'veta' ale skoro Twoj wszystko na nie, to niech sam da propozycje,moze akurat cos ci sie spodoba:)

Gość ahaaaa123
a na jakie imie nie chce się zgodzic?

Gość ala13342
Teresa, Danusia, Grażynka Po babciach

Gość ala13342
on daje sswoje propozycje.. ja swoje i nic nie pasuje nam obojgu. :) mieszkamy w uk on nie jest polakiem. On chce Harry, Herman, Kamil, Arjan. Mi sie podoba Wiktor(Viktor), Gabriel, Dominic, Roger. ..

Gość hgtfhtghtrgh
Gabriel - to jakby dla geja. Gabrys strasznie zniewiesciale imie dominic, viktor - nuda, nic ciekawego

Gość 993489384938434
nie jest polakiem czyli jest hinudem, albanem albo potomkiem czarnych przybyszy z afryki

Gość ahaaaa123
no to faktycznie ciężko jak niePolak, moze znajdzie takie imie ktore istnieje i w Polsce i w UK ,np Ann, Kamila, Wiktoria tez niezly pomysl, ale skoro Wiktor nie to i Wiktoria pewnie tez nie, płci chyba nie znacie jeszcze?, moze lepiej poczekac z imionami jak juz wiadomo kto się urodzi.

Gość ala13342
bedzie chlopiec jeszcze mi sie podoba Nicholas, Samuel. ale co z tego pytanie czy wola ojca jest zajebiscie wazna czy moze go naklonic mimo ze nie bardzo mu sie podoba ja nie zmiekne bo te co on jeszcze proponuje to nawet nie powtorze takie sa zeschizowane:)

Gość ahaaaa123
ja bym nie naciskala jak mu się nie podoba,moze mu się bedzie s z kims kojarzyc dane imie, imię ma się podobac lub byc akceptowane przez oboje rodzicow, to moze Tom, Mark,

Gość ahaaaa123
a niechcesz Kamil??

Gość ala13342
No i co z tego ze moj ukochany jest hindusem? jestes jakims pierdolonym rasista! moj facet jest najukochanszym ciapatym na swiecie!!!

Gość ala13342
ojojjoj jaki ambitny podszyw a zebys wiedzial ze mi sie naj podoba moj maz .. wyglad nie najwaznieszy choc on jest przystojny ale charakter jest super facetem nie jedna by takiego chciala:) co do imienia Kamil poprostu mnie nie zaskakuje:)