Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zieelarka

pooomocyy!!!!!!!!!

Polecane posty

Adulaa83.29 dziekuję Ci bardzo za słowa otuchy, naprawdę dużo dla mnie znaczą, zwłaszcza, że ostatnio mam gorsze dni i zaczynam płakać z byle powodu... Mam nadzieje, że w tym roku dostaniesz od losu prezent, na który tak długo czekasz w postaci dzieciatka. Życze Ci wszytskiego dobrego i dziekuję jeszcze raz. Pozdrawiam !

kimbir Tobie również bardzo dziekuję za miłe słowa! Piszesz, ze też sie bałaś czy dobrze rozumiem, że masz dziecko ? :-)

Gość Adulaa83.29
Przepraszam :-) pomyliłan się :-) zamiast przeczytac ADOPCJA ja przeczytałam ABORCJA:-) wszystko będzie dobrze :-) za kilka lat będziesz dumna z siebie że nie oddałas dziecka.:). Moja znajoma pracuje w domu dziecka. Tam są dzieci w różnym wieku ale są smutnymi dziećmi :-(

Gość Adulaa83.29
Przepraszam :-) pomyliłan się :-) zamiast przeczytac ADOPCJA ja przeczytałam ABORCJA:-) wszystko będzie dobrze :-) za kilka lat będziesz dumna z siebie że nie oddałas dziecka.:). Moja znajoma pracuje w domu dziecka. Tam są dzieci w różnym wieku ale są smutnymi dziećmi :-(

Adulaa83.29 napełniasz mnie energią i pozwalasz dostrzec jakie to szczęście, że będę mamą! :-) Mam nadzieję, że wszystko się ułoży i dzidzia jest zdrowa...

Gość Adulaa83.29
:-) dzięki.:) tobie również życzę wszystkiego najpiękniejszego :-) moja koleżanka zaszła w ciążę mając szesnaście lat chciała oddać dziecko do adopcji bo jej tata nie żyje a matka nadużywa alkoholu. To było pięć lat temu. Dziś mimo że lepiej nie jest ma dziecko przy sobie .(urocza córeczkę) i się cieszy.:) zobacz ile aborcji się dziennie dokonuje. Ile dzieci oddaje do Okna życia :( uszczęśliw swoje dzidzi i zatrzymaj przy sobie :) a te łzy od kilku dni to normalny stan :) jesteś przecież w ciąży i hormony buzują :) ok zmykam. Wejdę jutro :) Papapapa