Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rolek

czy to może być prawda ?

Polecane posty

Gość rolek
hymm ????

Gość juz myslalam ze
nie, czasy nie sa głupie, są bardzo SPRAWIEDLIWE :) ja tylko nie wrze, ze to serio pisza faceci, zwlaszcza takie teksty typu: moja zona miala 5 przed mna i podnieca mnie mysl o tym, jak to robila z innymi' :O

Gość ejeujeueeueue
A co na to Miecia dziewczyna?

Gość rolek
no nie ale facetów miałyście cheh to takie troche dołujace niesadzicie takie xdziwne może sprawiedliwe czasy eh ale czy dokońca sprawiedliwe ?

Gość bo jak się trafi własciwy face
t od początku to nie ma potrzeby szukać innego, ale skoro trzeba być z 10 żabami zanim się trafi królewicz, to do siebie miejcie pretensje. Przecież nie robi tego dla sportu czy konkursu jakiegoś kto więcej

Gość rolek
no ale to chyba jest proste do odrużnienia czy to ten czy nieten facet nie wymyslaj ze to filozofia jakas . wiesz co trzeba trzeba tylko z pułroku gadac z dziewczyna najlepiej niespotykac sie wtedy juz wiesz prawie ze to jest warta zachodu kobieta .

o matko jedyna rolku, albo masz z 10 lat (sądząc po robionych przez ciebie błędach) i nie znasz życia, albo marzyciel z ciebie. Nie zawsze można po pół roku poznać czy facet jest naprawdę taki jakiego usiłuje przed dziewczyną zagrać. A potrafi grać długo kogoś zupełnie innego niż jest naprawdę. A nikt jasnowidzem nie jest, że to wyłacznie gra

Gość rolek
bo jak się trafi własciwy face jak powiesz że byłas wykorzystana to spoko zrozumie ale musisz wykazać fakt ze sie starałaś a to trudna sprawa . hymm pułroku bo jak wy gracie w flirty to facet przez 2 lata moze pisac z 5 dziewczynami po kilka zdan i beda go wszystkie kochac ale inaczej jest gdy sie normalnie dużo gada wtedy pułroku to już sporo jest ale może sie zdazyc ale wtedy to moge zrozumieć bo każdy moze dac sie ogłupic czasem .

hmm, no nie mogę patrzeć jak piszesz, więc ja pewnie z tobą bym korespondencji nie prowadziła, bo odpadłyś po pierwszym "pułroku" :) Ja akurat od razu trafiłąm na królewicza i nie miałam potrzeby szukać kogokolwiek innego :) Ile masz lat rolku? Myślę, ze góra 15. Zgadłam?

czy sądzisz, że pierwsza dziewczyan, z ktorą się prześpisz zostanie twoją żoną? Mogę dać głowę, że nie :) No, chyba, że będziesz czekać do ślubu, ale potem może się okazać, że w ogóle cię seks nie interesuje. I co wtedy? Będziesz zadowolony, że nabrałeś żonę, która oczekiwała czegoś innego od ciebie? Ale ważne, ze nie będzie cię porównywać z nikim innym? A może uzna, że to norma?

Gość rolek
bo jak się trafi własciwy face prawie 19a tam uroda jaki i styl ja niezwracam nato uwagi to jest pisownia to nieczłowiek ale trudno może mnie skreślacie zato trudno ale ja taki jestem

Gość rolek nie za bardzo
rozumiem twoj bełkot, ale skoro facet moze sobie podu˛pic przed slubem to kobieta tez. nie pytaj się o przeszłość i nie mów o swojej, nikomu to do szczęścia nie jest potrzebne, zyje sie tym co ma sie teraz.

Gość rolek
bo jak się trafi własciwy face a co stego że bedzie nieudany sex podobno to sie nieliczy ? eh dziewczyny czasem tak gadacie odrzeczy że sie nieda raz wam zależy raz nie , liczy sie tylko to czy sie dogadujesz a potem bedzie normalnie sex myśle że tez .

no ja akurat analfabetów nie trawię... Jak to się stało, że przez 19 lat nie byłeś w stanie nauczyć się jednego, ojczystego języka? Dla mnie to oczywiste, że jesteś mało ambitny, leniwy i dlatego masz duze wymagania w stosunku do przyszłej twojej kobiety. Zwykle tak jest, że osoba nic nie znacząca ma wielkie wymagania wobec innych. W myśl zasady u innych płek widać, a we własnym oku belki nie zauważamy :) Szukaj, a może znajdziesz :)

Gość rolek
rolek nie za bardzo oczym ty gaddasz masz zabużone myślenie xxi wiekiem trzeba sie uczyc na podstawie chistori by niepopełniać błedów . ehh a co jak mi zacznie sie przypominac to z kim kobieta spała i zacznie mi być smutno i odbijac mi ?

Gość rolek nie za bardzo
jak włączy ci sie myślenie to sięgnij po słownik, nauczysz się pisac poprawnie w ojczystym języku a o głupotach zapomnisz.

Gość rolek
atam głupoty gadacie . byly kobiety co mnie lubiły zato że tak pisze i co było to złe nie była normalna rozmowa a nie myślenie czy sie to razwem czy oddzielnie pisze ;/

hahaha, wobec tego powodzenia życzę, w końcu analfabetek ci w naszym kraju też dostatek. Jest w czym wybierać. Swój swojego zawsze znajdzie. Pa

przed chwilą zauważyłąm, ze zapodany przez autora temat jest w dziale FANTAZJE I OPOWIADANIA Więc już tam wiedziałeś że to wytwory wyobraźni :)

Gość rolek
bo jak się trafi własciwy face a mam pytanie masz coś przeciw temu że tak pisze czujesz sie że jestes lepszy ? może z szacunku by wypadało uszanować człowieka a tam lepsza analfabetka z która bede gadal codzienie bez stresuw niz inteligetna z która niepogadam nawet .

Gość rolek
atam o zaczyna sie dyskryminacja człowieka za pisanie rasiści polonistowaci jesteście :( coś tam umie pisać ale niezadobże a skoro oceniacie mhie po pisiowni to ja niemam zamiaruy jej poprawiac niechce należeć do grupy inteligętnych tylko do grupy swoiskich .

Gość rolek
ja wam serduszko otworze a wy mi tu orta dajecie ranicie mnie tak okrutnie w imie czego racji kto ja ma a kto nie ehh ide nachwilke .

Gość asiaaaaaaaaa
Matko, strasznie piszesz, ciężko zrozumieć Twoje wypowiedzi, myślę, że przeciętnie inteligentną kobietę zmęczyłaby rozmowa z Tobą. Wybacz, ale w tym XXI wieku należałoby jednak znać podstawy języka ojczystego. Ja się nie czepiam, jak ktoś zrobi 1-2 błędy w wypowiedzi, ale u Ciebie leży wszystko-ortografia, gramatyka, styl...

Gość asiaaaaaaaaa
A odnośnie tematu, nie rozumiem, dlaczego faceci wytykają kobietą, że miały innych w łóżku przed nimi, a sami często są nie lepsi. Rozumiem, że jeżeli kobieta w wieku np. 20 lat miała 20 i więcej partnerów seksualnych to dużo i może to odrzucać, bo po prostu spała z każdym i się nie szanowała, ale np. jeżeli miala 2-3 to normalne, każdy przecież miał jakieś związki wcześniej. Chyba, że zaczyna się związek w młodym wieku i później z 1 partnerem do końca życia. Tak samo ja nie chcialabym mieć jakiegoś lowelasa, który co tydzien z inną do łóżka chodził, ale mój facet prawiczkiem też nie był i ja problemu nie widzę.