Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlienowskiZdzich

Szokujące, osobiste wyznanie.

Polecane posty

Gość AlienowskiZdzich

Drodzy Kamraci !! Okazuje się, że nie byłem z Wami do końca szczery w kwesti swojego pochodzenia. Ba ! Nawet w kwesti gatunku, którego przedstawicielem jestem. Przezyłem na Waszej planecie blisko 173 lata. Badając Wasz gatunek oraz znajdującą się na Waszej planecie flore. Wasz nieco wykrzywiony, poprzez popkulturę, obraz inwazji istot pozaziemskich, umożliwił mi swobodne pełnienie misji. Po blisko II wiekach mogę wrócić do domu. Moje prawdziwe imie to Errgaram. Jestem..Niestety nie powiem Wam kim jestem gdyż nazwa mojego gatunku oraz planety z której pochodzę jest niemożliwa do zapisania w systemie znaków jakim dysponuje Wasza cywilizacja. Rodzi się pytanie. Dlaczego odkrywam przed Wami moje prawdziwe Ja. Otóz..Majowie się nie mylili, tyle tylko, ze nie nastąpi koniec świata a raczej koniec Waszego gatunku. Wasze bezzałogowe wyprawy na planete, którą nazywacie Marsem, rozsierdziły Waszych najbliższych "sąsiadów" dla których owe ciało niebieskie jest czyms w rodzaju świętości. Przez najbliższe kilka tygodni większość z Was bedzie odczuwać bóle głowy, problemy z koncentracją, wzmożone pragnienie. Nie powinniście się tym martwić. To Wasi rozzłoszczeni sąsiedzi będą sondować Waszą planetę. Po kilku tygodniach wyzej wspomniane objawy zanikną. No i właśnie wtedy powinniście się martwić. Będzie to oznaką tego, że sondowanie zakończyło się i obliczono dokładną sieć oraz ilość ładunków jakie zostaną umieszczone na Ziemi. To jednak nie będzie już mój problem. Piktogramy, które rysowane były od lat na Waszych polach, byłym niczym innym jak ostrzeżeniem oraz prośbą o zaprzestanie badań na Marsie. Piszę to również dlatego, ze mam możliwość zabrania ze sobą kilku przedstawicieli Waszego gatunku. Rozumiem, ze moje słowa brzmią jak bajka dlatego zgodnie z moimi sugestiami dano mi zgodę na sfilmowanie się w mojej prawdziwej postaci. Ostrzegam, ze mimo iż jestesmy istotami o budowie zbliżonej od Waszej...hm najogólniej rzecz biorąs jestemy inni. Na tyle inni, ze nie chciałoby się Nas spotykać nawet w jasny dzień. Dlatego tym o słabych nerwach odradzam oglądanie zamieszczonego nizej materiału. http://www.youtube.com/watch?v=FadSTMmRW1o

Gość kossa na kamień
Stary, ja Obcego to mam w domu i mu pieluchy zmieniam więc - krótko i wezłowato NIE PIERDOL tylko zrób trzy papki I SPIERDALAJ W PODSKOKACH

Gość w takim razie
Niech Moc Będzie z Tobą Vader

Gość kossa na kamień
*pompki

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:)
Szanowny Panie AlienowskiZdzichu na tej planecie są takie osoby, z którymi nawiązanie kontaktu wyszłoby CI na zdrowie - nazywają się psychiatrzy i chętnie przyjmą Cię do swoich ośrodków, bo cierpisz na schorzenie, które nazywa się schizofrenia paranoidalna

Gość mmmmmhhhhhmmm
suflety! dohlrlrlrlrlrllrr