Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupie to przecież

dlaczego uprawiacie seks bez zobowiązań

Polecane posty

Gość gość
Kobiety nie powinny tak ,,szastac" seksem bo dla nich to większe ryzyko niż dla faceta. To zwykle kobieta zakochuje się w kochanku mimo ze wcześnie wydawało jej się ze to tylko zabawa, noc poważnego, ale z czasem się angażuje uczuciowo a dla faceta zwykle seks to tylko seks. Niestety! Taka niesprawiedliwość płciowa. Noi to kobieta ryzykuje niechcianą ciąża, oweszm, wtedy tatus tez musi placic alimenty ale to kobieta jest z dzieckiem, wychowuje je a tym samym ma juz mniejsze szanse na związek z nowym facetem, bo inni wola bezdzietne... Zresztą wciąż w Polsce są podwójne standardy- na roochacza nie powie się ze jest puszczalski tylko ,,doświadczony" a na kobietę mówi się koorfa. Pewnie niejeden facet obgaduje kochankę i FAMA się niesie... Facet chocby mial 20 partnerek to nic, a kobieta bedzie miala 5ciu i bedzie napietnowana, ze sie puszcza! Kobiety, przemyslcie 10 razy zanim wejdziecie w układ!!!

Gość gość
To ja mam lepsze pytanie: moja dziewczyna, ktora pochwalila mi sie do ukladu bez zobowiazan, bo ponoc miala ochote na sex, nie chce kochac sie ze mna, a przeciez leze obok i nie musi szukac na Tinderze. Co z nia nie tak? Moze ma nature zdzirki i kreci ja tylko cos niegrzecznego?

Gość gość
Balabym się ciąży. Żadna antykoncepcja nie da gwarancji. Później pozostaje tylko aborcja albo urodzenie dziecka bo p***a swedziala. Co innego jak się zdarzy wpadka w związku.