Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brat adama

Kto z was leczyl sie z fobi spolecznej, w jaki spoosb?

Polecane posty

Gość brat adama

??;-)

tabletki psychiatra na dzisiaj koncze terapie i staram sie rozmawiac z ludzmi podobnymi do mnie jest lepiej

Gość To koreanka
Nie miałam zdiagnozowanej typowo fobii ale miałam silne lęki przy depresji, bałam się wyjść z domu. po psychotropach przeszło jak wyszłam z depresji.

Gość marciicccaaaa 84
a ja jestem dda. i tez musze zaczac sie leczyc.

Gość brat adama
ja mam lek prze kobietami, tzn nie potrafie poderwac dziewczyny :-(

Gość nat223
Ja właśnie zaczęłam terapie. Mam silną depresję, w ogóle nie wychodzę z domu. Jestem też DDA(niestety nadal mieszkam z rodzicami)

Gość meggi88
Ja również jestem DDA, leczę się na nerwicę lękową, na początku też nie wychodziłam z domu, ale po lekach i terapii jest lepiej.Polecam wizytę u psychologa, on spróbuje Ci pomóc rozwiązać ten problem.

Gość nat223
Najbardziej mnie wkurza, że przez picie rodziców, wiele osób ma problemy w późniejszym życiu. Nie dość, że dzieciństwo zje**ne, to jeszcze później nerwy...

Gość mam takie zdanie
Ja myślę że nikt nie jest w stanie podać nikomu gotowej recepty na jego dolegliwości. W moim przypadku musiało mi przestać zależeć na opinii innych i zacząłem zachowywać się bardziej naturalnie, przestałem dbać o to co o mnie powiedzą inni. Nie robię nikomu krzywdy, nawet jeśli pytam jakąś dziewczynę o spotkanie a ta mnie wyszydzi to widocznie ma jakiś problem lub zbyt wygórowane mniemanie na swój temat a z kimś takim i tak bym nie był.

Gość meggi88
recepty gotowej na pewno Ci nikt nie da, ale może chociaż trochę pomóc Ci to zrozumieć, ja w najgorszych okresach mojej nerwicy byłam bezradna