Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psycholkaaa9

obczajam ją na face okolo 30 razy an dobe czy to już psychoza ?

Polecane posty

Gość psycholkaaa9

kiedys w moim chłopaku zakochana była pewna małolata.. byla bardzo ładna ale mloda bo on mial 23 ona 16 lat.. i się uganiała za nim, wysyłała mu kartki na walentynki do domu pocztą itp pisala smsy mimo ze wiedziala ze on ma dziewczyne... po pewnym czasie gdy zobaczyla ze i tak nic nie zdziała .. dała sobie spokój, to bylo kilka lat temu od tej pory ona miala juz z 3 chlopakow obecnie ma jakiegos nowego, a ja od jakiegos roku ciągle oglądam jej profil, pierwsze co robie po przebudzeniu wchodze na jej konto, przed snem wchodze, gdy niemoge spac wchodze na jej profil, nie umiem tego wytlumaczyc czemu, wiem ze ona jest ladna wyrosla na super laske mam jakąś fobie na jej punkcie dodam ze dzien w dzien męczę swojego chlopaka ,,jej'' tematem opowiadam co am nowego na face, najnowsze plotki o niej.. czasami nawet wstawiam tu jej fotki do ocenienia.. heh.. juz nie wyrabiam sama z soba.. nie wiem jak się z tego wyleczyć? tez tak macie ze dzien w dzien kogos ogladacie na face? aha dodam ze założyłam sobie specjalnie konto jakiegos chlopaka i ją zaprosilam do znajomych bo miala zablokowana galerie .. ja już fiksuje..

Gość xzdszxfdxf
idz sie lecz🖐️

Dobrze że to zauważasz, widocznie nie możesz się z czymś pogodzić, nosisz w sobie uraz, nie potrafisz jej wybaczyć.

Gość dwdwdrq2de
nie martw sie , jesli wstawialas tu jej zdjecia to bankowo ladna nie ejst

Gość psycholkaaa9
jest ladna nawet kazdy tak pisal, oczywiscie prócz złosliwych ludzi co sie czepiali głupot ... masz racje koleżanko wyżej nei moge się pogodzic z tym ze jest ladniejsza odemnie.. ze ma długie włosy a ja nie ze ma ladną twarz i i nie musi sie malowac zeby dobrze wygladac.. i ciagle mam wrazenie ze moj chlopak sie z nia spotka gdyby tylko sie odezwala do niego.. chociaz on mowi i przysiega ze nie bo dla niego to psychiczna malolata i nawet to ze jest ladna nic nie zmieni.. ale jakos strach we mnie jest eh