Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chamstwobezgranic

LEŻE I ZDYCHAM A TU ZNOWU WPADŁY BEZ ZAPOWIEDZI JEGO ZNAJOMI-WIEŚNIACY BEZ KULTU

Polecane posty

Gość chamstwobezgranic

BEZ KULTURY KURWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAWET NIE ZAPOWIEDZIELI ZE WPADNĄ nigdy tu wczesniej nie byli zadzwonili jak byli pod bramą a ten jełop jak nigdy nic ich wpuścił leże chora na grype i zdycham mała też chora nie posprzątane bo niko sie nie spodziewałam w domu 4 psy wiadomo jak wygląda dom po kilku dniach z kosza wywala sie brudne pranie ja wyglądam jak zombi śmierdze tłuste włosy dusze sie ciekną mi gile kurwa nigdy nie rozumiem takich ludzi jak można sie wpierdalać do kogoś bez zapowiedzi dodam że byliśmy u nich kilka razy i nigdy nie zaprosili nas do środka zawsze czekałam z dzieckiem w samochodzie a mój gadał na podwórku jeszcze taki syf mam akurat teraz z łóżka ledwo sie zwlekam siedzą już z godzine w kuchni ja leże w pokoju jeszcze tylko brakuje żeby tu przylezli zabije tego idiote jak pojada

Gość chamstwobezgranic
przezs te jego psy codziennie odkurzam cały dom i zmywam podlogi teraz nawet z pokoju nie wyłaże prawie psy poszczały i posraly w domu on po nich ogarnia ale wiadomo jak robi byle jak na odpierdol w domu śmierdzi psami ale mam kurwice

Gość chamstwobezgranic
zawsze mam ogarnięte na glanc a tu wpadł ten jełop z tą plotkarą i mi dupe wszedzie obsmaruje ze syf mam w chacie ona szpera po kątach i ludzi obgaduje tylko fałszywa jest jak nikt inny siedzi w łazience już z pół godziny i co ona tam robi?grzebie po szafkach bo chyba sie nie myje ani nie pierze

Gość [;'./;'[[
też bym się wkurwiła gdyby twój facet był normalny załatwił by to jakoś nieładnie trzeba było udawac że was nie ma

Gość chamstwobezgranic
nie podszywaj sie jeszcze nigdy do nikogo nie wpadłam bez zapowiedzi dzwonie przynajmniej dzień wcześniej

Gość asiaaaaaaaa86
A dlaczego trzymasz 4 psy w domu? Wywal na podwórko, do ogrodu, bo rozumiem, że w domku mieszkasz, nie w bloku...

Gość chamstwobezgranic
to nie moje psy tylko jego 2 już sa tak stare ze robią pod siebie a 2 na złośc wszystko oszczane nie wyrabiam ze sprzątaniem a tu jeszcze małe dziecko mówiłam zeby psy na dworze trzymał to nie bo to jego kochane psy bleble zajebiście bo to nie on musi po nich sprzątac nawet nie wiecie ile trzeba czasu by dom ogarnąć codziennie obiady i małe dziecko nie wyrabiam kurwa zawsze jakoś to wyglada ale teraz naprawde mnie zmogło i nie sprzątałam od poniedziałku tyle co pranie małej i w kuchni bo gotowac musialam a teraz wpadły wiesniaki i ona największa plotkara i złodziejka w okolicy

Gość chamstwobezgranic (prawdziwa)
jeszcze mi nicka zajebali kurwaaaa!!!!!!!!

:( znikąd pomocy tylko chamstwo i podłość, ja pierdolę!!! kto mi posprząta to mieszkanie? co będzie z moim dzieckiem? i czy on mnie zdradza z nią?:(

Gość ngrew
napisz mu smsa że ma sie ich pozbyć i tyle.ja nie wyłaziłabym z pokoju..

Gość asereche
to nie tobie powinno być wstyd tylko im jak można wpadac bez zapowiedzi?tylko buraki wieśniaki tak robią a swoją drogą to twój facet ma coś z garem chyba

do mnie dzis wpadli 2 kolegow meza i mieli byc na kwaie a byli jeszcze na kolacji i caly czas pija ja nie bo dietuje jeden koles strasznie mnie wnerwia bo sie do mnie dostawia co chwile przytula i wogole nawet do lazienki chcial mnie zaciagnac debil jeden i caly czas tylko gada ze jestem zajebista i wogole tez juz mam dosyc

wogule on tu prowadzi dom otwarty jego znajomi przyzwyczajeni włażą jak do siebie nawet nie pukają potrafią przyjść przed 7 rano kiedyś jego kolega zobaczył mnie toples przyszedł coś skserować akurat wychodzilam z lazienki nie wiedzialam ze ktos oprucz nas jest w domu nikt nie dzwonił i nie pukal do tej pory glupkowato sie cieszy na mój widok

Gość offerma
masz zdecydowanie za mało psów, załatw sobie jeszcze 2 lub 3 :O

albo jego znajome wpadały do pokoju jak jeszcze spałam budziły nie żądały kawy on psy wieczorem wpuszcza i drzwi nie zamyka ja juz zazwyczaj śpie z malą a rano turnee jak zwykle

offerma zabawne kiedyś kochałam zwierzeta ale teraz nie cierpie psów nawet nie masz pojęcia jak złośliwe są nigdy więcej psów w domu i wogóle

to podszyw wszystko! ja nie potrafię zadbać o rodzinę ani dom, ale przynajmniej "w ogóle" piszę oddzielnie:O

Gość asiaaaaaaaa86
Nie zazdroszczę sytuacji...ja bym nie wytrzymała z psami w domu, mój sobie chciał sprawić psa, a mieszkamy w kamienicy...szybko mu to wybiłam z głowy. W lato się przeprowadzamy do domu, bo remontujemy, to weźmiemy psa, ale będzie miał budę normalnie na podwórku. Dla mnie psy w domu śmierdzą, chociaż byłyby nie wiem jak kąpane, a jeszcze jak nie trzymają moczu to masakra.

Gość ja bym na twoim miejscu
autorko jak następnym razem pojedziecie do nich to nie czekałabym pod bramą na zaproszenie tylko pchała się do domu i się dokładnie rozglądała po kątach i do łazienki weszła na pół godz.

Gość pitu pitu aż do świtu
podnieś się z wyra , idź do gości i powiedz, nie tłumacząc się bynajmniej ( w końcu jesteś u siebie ), że ty nie wpraszasz się nie zapowiedziana, więc też tego oczekuję od innych. potem odwróć się na pięcie i miej ich w d... męża masz geniusza, pewnie o tym nie wie ;D

wyobraź sobie że psy naszczały i nasrały na dole w korytarzu i w kuchni a tu wpada pielegniara środowiskowa do dziecka mala oczywiście jest odgrodzona od psów nie mają stycznosci ale w domu śmierdzi i ta kobieta idzie i widzi te balasy ten idiota wtedy nie pozamykał ich na dworze bo mróz był i kazał je w domu trzymac a sam gdzies spierdolił wystarczy nie zamknąć drzwi albo nie domknać a właza do pokoju centralnie na łóżka i szczają tam albo srają na dywan ja ich poprostu nienawidze pozabijałabym je czasami mam takiego nerwa kiedys nie zauwazylam że leżą psie rzygi za kojcem mój mężuś musiał wpuścic psy do pokoju a potem mała jadła psie rzygi

taaa jakbym tam poszła to pewnie ja zostałabym zwyzywana przez niego i kazałby mi wypierdalac bo jego znajomi to dla niego świętośc i jak mu coś mówie na temat niezapowiedzianych wizyt to mowi że jestem chora psychicznie i niegościnna

Gość ojojku
a moze własnie idz do tej kuchni, powiedz ze "przepraszasz za swój wyglad ale sie nie spodziewalas ze ktos moze BEZ ZAPOWIEDZI przyjsc" nakichaj na nich, nakaszl i wychodzac powiedz mezowi.. " no kurde znów te TWOJE psy naszczały, jak wyjdą TWOI goście to koniecznie to posprzataj bo ja sie okropnie czuje" i tak ci juz dupe obrobia a tak to chociaz wstydu mezowi narobisz i im moze sie jakos glupio zrobi... a jak dobrze pójdze to któres sie zarazi od ciebie.