Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strachstrachstrachaaaa

slaby okres, isc do lekarza ?

Polecane posty

Od dwóch miesięcy mam dosyć skąpy okres. 3 pierwsze dni jest dość mocny , potem naglesie kończy i dwa następne dni go prawie nie ma. Poprzedni był prawie z samych skrzepow i juz pierwszego dnia był stosunkowo skapy. Dodatkowo spóźnił sie około 5 dni. Ten dostałam w środę rano : środa cały dzień bardzo obfity, noc średnio, czwartek bardzo obfity do ok. 17 , potem do 21 bardzo mało. W nocy mnie doslownie zalalo. Teraz jest wieczór 3 dnia. Okres był stosunkowo słaby i teraz nie ma go wcale. Owulacja , pms wszystko w normie( przeszedł wczoraj) Ciążę wykluczam , po prostu nie bylo okazji ( chociaż okres zmienił sie po moim pierwszym kontakcie ze sperma . Byłam wtedy w ubraniu , wiec cudów nie ma ) Dodatkowo mój okres przez ostatnie 5 lat był bardzo obfity przez równy tydzień, więc to tym bardziej dziwne ) Myślicie , ze iść z tym do lekarza ??? Mama mi mówi, ze to normalne , ze okres może sie zmieniać. Co wy o tym myślicie ? Czy to moze być spowodowane chorobami, zimnem i stresem ?

Up up

Gość mój okres jest
też dziwny trwa do 5 dni 2 pierwsze dni są okropne bolesne i obfite na noc zakładam pieluchomajtki bo podpaska nie wyrabia czy nawet dwie poza tym rzucam sie na lóżku wiec podpaski sie przesuwają i potem jest wszystko na przescieradle :o kolejne 3 dni okresu mam raczej skąpe niekiedy skrzepiate cykle mam raczej regularne najwyzej 3 dni sie opozni lub przyspieszy raz sie spoznil 12 dni ale to bylam chora gin mówi że to normalne z takim okresem ze poprawi sie jak urodze no ciekawe kolezanki tez tak mialy porodzily dzieci i tak wija sie z bolu .... a byłas u gina wogóle w zyciu ile masz lat ?

Gość samotna jak palec
Byc moze zmiany hormonalne, jest nieregularny dosc albo wynikaja z dojrzewania. Glowa do gory, taki problem to nie problem.

Gość pokolahshsj
Mam 17 lat . Tyle , ze moje okresy zawsze były po prostu jak krwotoki. I nagle taka zmiana. Juz nawet powoli wmawiam sobie ciążę ...

Gość pokolahshsj
U ginekologa nie byłam, jakoś nie było potrzeby... I teraz sie tak zastanawiam czy by nie pójść. Ale jak mówiłam, moja mama mówi, ze nie ma potrzeby a sama nie pójdę.