Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość draswetyk

szoke lekarz

Polecane posty

Gość draswetyk

jestem zadziwiony co o tym sadzicie. poznalem pewna studentke jej ojciec jest ordynatorem wiec myslalem ze hajs ma a tu szok 1. mieszka w akademiku i jezdzi komuniakacja miejska 2. bylem u nich w mieszkaniu a tam telewizor tylko w salonie, mieszkanie nowe 85m2 ale nie jest ich wlasnoscia!! 3. maja 12letni samochod. ojciec nie kupil samochodu ani jej ani bratu 4. ona na wakacjach byla w tatrach a potem pracowala jestem w szoku. zawsze myslalem ze lekarze maja kupe szmalu i ich dzieci maja na studiach mieszkania, samochody, super luksus a ona zyje jak wszyscy i nie przeszkadza jej to i pytanie czy naprawde lekarze nie maja tyle kasy czy moze oszczedzaja na cos?

Gość też cos dodam
ja wynajmuje mieszkanie od ludzi z "wyższej półki " nie powiem czym sie zajmuja bo moga to tu przeczytac i sie skapnąc :) ze to ja napisałam ale są b wykształceni i nie sa byle kim a wiec wynajelam od nich mieszkanie 2 pokoje kuchnia z calym wyposazeniem co mieli a tu sie wszystko sypie krany ciekną meble popsute wanna ciagle sie zatyka spłuczka w wc tez z okien wieje jak hoooj po prostu masakra mieszkam tu bo musialam na drap miec mieszkanie ale wkrótce wyniose sie gdzies na lepsze warunki oni mieszkali tu 20 lat to nie to ze ich to nie było bo ja jestem 1 lokatorem ktorym wynajeli tez myslałam jak Ty ze tacy paniska ze mieszkanie maja wypas cool a tu hoooja

Gość draswetyk
NO JA zawsze myslalem ze tacy ludzie to zyja na poziomie

Gość dsguhyrt
mojej koeleżanki ojciec też jest lekarzem :) I ona równiez prowadza się komunikacją miejską, w mieszkaniu mieszkają i generalnie luksusów wielkich to tam nie ma :) Tyle tylko, że kosmetyki ona i jej mama mają z najwyższej półki

Gość też cos dodam
może zbieraja kase na emeryture ? wesołe jest żcie staruszka przeciez nie ! :D