Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WSTYD 2013

POZYCJA 69...... coś nie tak !!!

Polecane posty

Gość WSTYD 2013

Kurde... ale wstyd.. aż ciężko mi się przyznać, ale musiałam się wygadać... Od ostatnich kilku dni jestem bardzo zapracowana, ciągle biegam po mieście za różnymi sprawami, a jak nie biegam to jest w pracy. Wracam bardzo późnymi wieczorami, a rano bardzo wczas wstaje, stąd też dzieje się tak, że nie zawsze mam czas na umyci się przed snem. Często po prostu myję twarz, pachy i idę spać. No i niestety, od 3 dni się nie zdążyłam wykąpać... Tylko przed wczoraj rano (a w zasadzie to o świcie) umyłam włosy. Wczoraj zdarzyła się rzecz straszna. Mój chłopak miał ochotę na seks, o dziwo.. heh... gdyż on też bardzo dużo pracuje i generalnie chodzimy spać już bardzo zmęczeni. Kiedy zaczął mnie tam dotykać spodobało mi się i pobudziłam się emocjonalnie i fizycznie, poczuł jak robię się mokra i mnie rozebrał. Już wtedy poczułam delikatny zapaszek ;/ Później poprosił mnie, żebym się na Nim położyła w pozycji 69 Więc rozchyliłam nogi i usiadłam mu wręcz na twarzy i zajęłam się jego penisem. Było mi przyjemnie i fajnie... niestety do momentu kiedy nie odwróciłam się do mojego chłopaka i chciałam go pocałować Zrobiło mi się niedobrze, śmierdziała mu cała twarz, usta, język... Boże kochany... jak mogłam do tego dopuścić. Mój partner popatrzył na mnie nieprzyjemnym wzrokiem i poszedł do toalety się umyć.. Później chyba nie miał ochoty się do mnie odzywać.. Dziś nawet nie zadzwonił i nie napisał... nie wiem czy będzie w domu jak wrócę... Mam ochotę spalić się ze wstydu... Strasznie mi głupio.. Pewnie teraz stwierdzicie, że to prowo czy coś tam... heh.. niestety, nie....

Gość Aadamadamaaaa
hahahahaha dobre,ale sie nasycil patelni;:HAHAHHA

Gość sasajkbasasda
to nie chodzi o seks i pozycję 69 idiotko! chodzi o to,z ę ejsteś zwykła brudaska śmierdzaca! jak ??? pytam jak kobieta może nie czuc potzreby wykąpać się czy wziąc szybki 3 minutowy prysznic codziennie? :-O jestes fleja nie z tej ziemi i nawet się nie tłumacz, bo 3 min. na prysznic to każdy znajdzie czas

Gość WSTYD 2013
ehh... to się zaczęło jak utyłam 10 kg... ciężko już mi było iść do łazienki i patrzeć w lustro... widzieć ten celulitis na całych nogach i brzuchu... Waże 89 kg.. mam 160cm wzrostu.. wstydzę się siebie i swojego ciała.. nie lubię ściągać ubrań... Ale mój chłopak mnie kocha, kupił mi bieżnie żebym schudła, dba o mnie.. Ale teraz już chyba nie wstrzymał...

Gość jak mam okres to strasznie mi
wez idz idiotko spac

Gość kom si kom sa
jak można nie myć sie 3 dni??? Ja też wiecznie byłąm zabiegana jak pracowałam, wstawałam o 6, wracałam o 23 i zawsze wieczorem prysznic i rano tez, łącznie z myciem włosów.

Gość kobietoooo
prysznic minimum raz dziennie, a okolice intymne to się podmywa po każdym korzystaniu z toalety! no chyba, że nie da rady tego zrobić to chusteczki odświeżające.

Gość że facet w ogóle o zrobił XD
a co do mycia się, preferuję 2 razy dziennie, ale w różnych okolicznościach zdarzało mi się i raz na 3 dni i już nie przesadzajcie, chyba że jesteście chorzy na łojotok i nadmierną potliwość ale no seksu wtedy oralnego w życiu bym nie uprawiała:D

Gość ginnni
no pewnie że prowo. cienkie w dodatku.

Gość wertyuikjhgf
nie wierze....:O:O nie w to ze mozna sie nie umyc przez 3 dni chociaz nie rozumiem jak tak mozna mieszkajac z kims i spiac z nim w jednym lozku:O ale kto normalny zgodzi sie w takiej sytuacji na sex nie mowiac o sexie oralnym?:O zapewnie mialas tez niezly busz:O

Gość szklanka coli
TY DEWIANTKO:O Wymyśl szmato coś lepszego. 0/10 🖐️