Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mleczna alpejka

nowa dziewczyna w pracy

Polecane posty

Gość mleczna alpejka

rok temu przyszła do naszej grupy nowa kobieta (30 l.) nie jest piękna, ale paszczurem też bym jej nie nazwała, taka sobie przeciętna i to nie tylko moje zdanie :P ale powiedzcie mi dlaczego prawie wszyscy faceci praktycznie starcili dla niej głowę??? każdy jej nadskakuje, każdy niby 'żartuje' jak to tylko ona sie liczy! nawet taki mruk, który dotychczas (a pracuje tam 5 lat!!!) mało co się odzywał i prawie tylko do facetów, teraz z nia żartuje, śmieje się w głos i cały czas cos do niej mówi!! na początku myslałam, że to tylko taka, wiecie, 'nowość', nowa osoba do tego kobieta, jeden chłopak to taki typowy lowelas, ma zonę, ale zawsze z którąs z nas żartuje itp. i że inni zwyczajnie szli jego przykładem ale ona juz rok jest a oni dalej tak robia1 i ona ma męża :O i co najgorsze ona ich nie zachęca :/ zawsze powtarza ze śmiechem, że nie, nigdzie nie pójdzie z zadnym, podkresla i nawiązuje do męża,a oni dalej :O co ona ma takiego czego ja nie mam?! wiem, że jest sporo klientów, którzy tylko dla niej przychodzą :O

Gość mleczna alpejka
halo!!! nikt niczego nie doradzi? nikt z was tak nigdy nie miał? a może któras z pań jest własnie taka?

Gość AS26
Niektórzy ludzi mają taki dar przyciągania, nie ma co zazdrościć, na dłuższą metę to też męczące...

Gość mleczna alpejka
przykre to jest :(

Gość AS26
Bądź sobą i nie myśl o tym, nie ma sensu się truć czymś na co nie masz wpływu.