Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość comowicouspowiedzi

Co mówić u spowiedzi ???

Polecane posty

Gość comowicouspowiedzi

Moge powiedziec Wybacz mi ojcze bo zgrzeszyłam i mnie wtedy bedzie pytał czy musze leciec formulka ?

Gość TABULATOR
prawde ale tez mozna zapytac np. w ktorym miejscu w bibli jest napisane zeby stawiac koscioły ? albo czemu za chrzest bierze sie pieniadze skoro Jan robił to za friko.

Najlepszym rozwiązaniem jest nie chodzenie do spowiedzi. Nie rozumiem jak można gadać obcemu człowiekowi o jakiś tam grzechach, to jest dziwne.

Jak to co? Przecież macie swoje kodeksy czytaj przykazania itp. Jeśli je łamiesz to grzeszysz. Zazdrościsz, plotkujesz, pożądasz, według biblii nawet jak modlisz się do obrazków lub figurek masz grzech.

Gość comowicouspowiedzi
no ja nie chodze, bym chodzila to bym wiedziala co mowic. Ale musze isc bo moja kuzynka ma slub a ona jest swietojebliwa i jak nie pojde to mnie wyklnei chyba :O

Gość comowicouspowiedzi
alkoholik - Jacy my? ja nie jestem katoliczka. A inne wyznania spwoiedzi nie maja 🖐️ i ja nei pytam jakie grzechy tylko chodzi mi o ta formulke !!!

Gość ernessto
a to ty się ojcu spowiadasz?

Gość doradczyni
Musisz zrobić rachunek sumienia i wyznać swoje grzechy.innej opcji nie ma.

Gość jestem grzesznicą :)
w imię ojca blabalabla ostatni raz u spowiedzi byłam blablabla obraziłam boga następującymi grzechami blablabla nie mow wszystkiego bo pewnie całe twoje zycie jest wielkim grzechem więcej grzechów nie pamiętam , za wszystkie szczerze żałuje i obiecuję poprawę blablabla :) i proszę boga o rozgrzeszenie blablabla koniec jak n ie zapuka to pierdolnij chama w pysk :)

Gość resseta
ostatni raz u spowiedzi byłam xx temu. zadana pokutę odprawiłam ..zgrzeszyłam następującymi grzechami...............więcej grzechów nie pamiętam za wszystkie bardzo żałuje..poprawę obiecuje. Ja osobiście nie chodzę do spowiedzi....spowiadam sie Bogu i przed bogiem rozliczam sie z grzechów ....

Gość ngrew
cos takiegoo ostatni raz u spowiedzi byłam... zadana pokutę odprawiłam (lub nie) i obraziłam Boga nast grzechami więcej grzechów nie pamiętam, obiecuje poprawę a ciebie ojcze duchowny prosze o pokutę i rozgrzeszenie jeszcze z komunii pamiętam:o

Gość comowicouspowiedzi
resseta - Ja tez, tymbadziej ze jak mowilam w ogole nie utozsamiam sie z kosciolem katolickim. Z chrzescijanstwem tak ale z zadnym kosciolem. Powiem że nigdy nie byłam u spowiedzi i miałam romans z ksiedzem :classic_cool:

Gość ngrew
niepotrzebnie sie produkowałam:D

Gość doradczyni
Romans z księdzem?o jejku?

Gość aborcja666
ja mowie tak. zgrzeszyłam słowem uczynkiem i mysla. dowidzenia.

Gość comowicouspowiedzi
a jak mi nie da rozgrzeszenia?

Gość resseta
ja wole isc do kogos kogo skrzywdziłam i przeprosić jesli zle zrobiłam wzgledem niej....jesli nie mam odwagi to znaczy ze nadal bede tak robic i nic to nie da ze bede przepraszać...

Gość zew ryczacej gesi
słowa jezusa do faustyny Córko, kiedy przystępujesz do spowiedzi świętej, do tego źródła miłosierdzia mojego, zawsze spływa na twoją duszę moja krew i woda, która wyszła z serca mojego, i uszlachetnia twą duszę. Za każdym razem, jak się zbliżasz do spowiedzi świętej, zanurzaj się cała w moim miłosierdziu z wielką ufnością, abym mógł zlać na duszę twoją hojność swej łaski. Kiedy się zbliżasz do spowiedzi, wiedz o tym, że ja sam w konfesjonale czekam na ciebie, zasłaniam się tylko kapłanem, lecz sam działam w duszy. Tu nędza duszy spotyka się z Bogiem miłosierdzia. Powiedz duszom, że z tego źródła miłosierdzia dusze czerpią łaski jedynie naczyniem ufności. Jeżeli ufność ich będzie wielka, hojności mojej nie ma granic. Strumienie mej łaski zalewają dusze pokorne. Pyszni zawsze są w ubóstwie i nędzy, gdyż łaska moja odwraca się od nich do dusz pokornych. http://www.misje.diecezja.kalisz.pl/Faustyna/Slowa.htm

comowicouspowiedzi Jeśli nie jesteś katoliczką to nie idź do spowiedzi, chcesz olać swoje przekonania, to brak charakteru. Ja nie jestem katolikiem i odmówiłem bycia ojcem chrzestnym u brata, i nic się nie stało, mądrzy ludzie potrafią uszanować przekonania innych.

Gość dawnatika27
a ja mam inne pytanie/ czy mozna przyjac komunie zyjac w konkubinacie????

Gość CJ7
Ja byłem ostatni raz u spowiedzi podczas komunii :P

zew ryczacej gesi hmm zamiast chojność powinno być hojność czy ten błąd zamierzony ?:D:D:D

dewiantka nie można :D:D ja żyje z mężem 15 lat , jesteśmy po ślubie ale tylko cywilnym więc w oczach kleru jestem grzesznicą. a proboszczowi 10 lat po ślubie moim na kolędzie powiedziałąm że grzesznica byłabym gdybym przez te 10 lat żyła z 10 a nie z jednym :)

no co to się robi? ja piszę poprawnie a to mi zmienia w orginale jest hojność przez h tak wpisałam a zmieniło na ch :\

Gość dawnatika27
dzieki:) wlasnie przegralam zaklad,myslalam ze to dotyczy tylko rozwodnikow.

H O J N O Ś Ć cholera kafe ejst zryte tylko c h u j a c h myślą :]

Gość zew ryczacej gesi
czy mozna przyjac komunie zyjac w konkubinacie??? nie ,to jest grzech ciezki swietokractwo bo Dlatego też kto spożywa chleb lub pije kielich Pański niegodnie, winny będzie Ciała i Krwi Pańskiej. (1 Kor 11:27).Jeżeli nie będziecie spożywali Ciała Syna Człowieczego i nie będziecie pili Krwi Jego, nie będziecie mieli życia w sobie. Kto spożywa moje Ciało i pije moją Krew, ma życie wieczne, a Ja go wskrzeszę w dniu ostatecznym. Ciało moje jest prawdziwym pokarmem, a Krew moja jest prawdziwym napojem. Kto spożywa moje Ciało i Krew moją pije, trwa we Mnie, a Ja w nim (Jn 6:53-56).