Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

królikov

kochani! ilu z Was zdążyło już przegrać 2013 rok?

Polecane posty

Gość topik minal sie z cwelem
:classic_cool:?

Gość nikt cie nie wini za brak
wypowiedzi :classic_cool:

odezwał się smakosz wykwintnych tematów, czyli byle byłoby o dupie i piwie - o czym Ty mi tu pieprzysz, hipokrytko? :classic_cool: ­ nie musisz, wystarczy umiejętność czytania między wierszami. w skali trudności - Ty jesteś - 0. :classic_cool: 🖐️

Gość Grand Electronicien
ja, chociaż rok się zaczął to już wiem, że przegrałem

-diet poszło w odstawkę; - mam diete by przytyc :classic_cool: -wchłoniętych kilogramów tłuszczu/czekolady; - przybylo mi 3,5 kilo 😍 -wypalonych papierosów ; 0 -opróżnionych flaszek; 0 -wypowiedzianych przekleństw; napisanych kilka -złowrogich życzeń; 0 :D -godzin w zamkniętym pokoju; od poczatku roku jakies 490godzin:classic_cool: -poobgryzanych paznokci; - po przeczytaniu tego topiku obgryzłam wszystkie 😭 ale za to łatwiej teraz pisać na telefonie :) -inne niespełnione postanowienia? miałam ich tyle,że zapomniałam :classic_cool: :)

co nie znaczy, ze nie są to denne, pospolite& nudne tematy, powtarzam... HIPOKRYTKO :classic_cool: ­ dobrze obie wiemy, jak nie przeczytałaś, ale żegnam równie serdecznie :classic_cool:)))

niebawem świnie zaczną latać w kosmos... ...bo rzuciłem palenie tzn. ograniczyłem, ale to prawie tak jakbym rzucił;) więc (+) dla mnie - chyba

elektroniczne są dla pederastów, warszawiaków i innych miekkim ciulem robionych ćwoków... ...ale dzięki za radę :classic_cool: chciałem się tylko pochwalić i wyłudzić nieco zachwytu, bo jakoś nikt nie docenił...

powiem więcej: nikt nie zauważył :D

Ja tradycyjnie nie robiłem se żadnych postanowień, także nie doświadczyłem rozczarowań :classic_cool: Co nie oznacza broń Boże, że wygrałem :D:O Co to to nie, trzymam fason :classic_cool:

elektroniczne to przede wszystkim: +dla własnego zdrowia, +dla portfela, +dla zdrowia innych :classic_cool: a tak łapiesz tylko jednego. za chęci, ale dużego :classic_cool: no i wytrwałości :P 🖐️

faj, chcąc nie chcąc dnia 6 stycznia 2013 wygrałeś tymczasowo swój bieżący rok. łza się w oku kręci. :classic_cool: 🖐️

moje zdrowie jest ok na portfel nie narzekam a zdrowie innych niewiele mnie obchodzi ... ale dziękuję za wyrazy uznania ps...tego mi było trzeba

ja moich planów jeszcze nie wdrożyłam;-p muszę dojeść co mi pozostało, ale wierzę, że mi się uda bez względu na innych;-p

Ale że jak wygrałem, jak przeca mam zasadę, że przegrywam? A nie przypominam se ostatnio żadnych wyjątków :classic_cool:

nie wymieniłeś natomiast tej zasady jako postanowienie noworoczne. ciesz się chwilą glorii, marudo :O przegrać zdążysz jeszcze nie raz :classic_cool: 🖐️