Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca-mamusia

zabawki dla dwu-latka

Polecane posty

Gość pytajaca-mamusia

Czesc. Poszukuje jakichs ciekawych zabawek dla dwu-letniego chlopca., zeby go na dluzej czyms zajac... znacie jakies ciekawe zabawki?

Gość heidiidieh
blok i kredki książeczki klocki puzzle

Gość Nasturtkkka
dwulatki uwielbiaja sie bawic (przynajmniej moje) ksiazeczkami z naklejkami itd cos typu "teczka dwulatka", puzzle, ukladanie klockow

Gość pytajaca-mamusia
To juz sprawdzone...

Gość heidiidieh
klocki magnetyczne?

Gość pytajaca-mamusia
Teraz bede probowala tablice magnetyczna z alfabetem i literkami... a ltak sie zastanawiam co jeszcze....

Gość catherynn
Kredki i malowanka

Gość ojtam ojtam
mój 2 latek maźnie kredkami 3 razy potem je gryzie albo mazia po wszystkim, ciastoline zwyczajnie zjada i cieszy go to, naklejanek jeszcze nie kuma, - lubi za to klocki takie zwykłe, i tory wadera z garażem, kolejką itd,

Gość pytajaca-mamusia
Dokladnie kredki sie nie sprawdzaja bo nimi sie szybko nudzi....

Gość heidiidieh
czasem tak sobie mysle, a tez mam dzieci w tym wieku, ze im mniej zabawek tym lepiej i chyba tez nie mozna oczekiwac, ze dziecko w tym wieku na dlugo czyms sie jednym zajmie u nas najlepiej sprawdzaja sie ksiazki - najlepiej duze i grube, klocki duplo i ostatnio taki domek "odkrywczy", ze tu nacisniesz, to zabrzeczy itp - osoboscie nie lubie czegos takiego, ale to prezent

Gość ojtam ojtam
odkrywczy domek jest fajny dla roczniaka - 1,5 latka - choć mój 2 latek też się tym jeszcze bawi ale troche za późno żeby go kupić teraz

Gość heidiidieh
to nie mam pomyslu i zycze fajnych zakupow dla moich dzieci najlepsze zajecie: wpuscic do pomieszczenia, gdzie jeszcze nie by;y i dac robic rozpierduche ale czy o to nam chodzi..?

Gość elac
mój synek najdłużej bawi się książkamii klockami- takimi dużymi hemar; poza tym zabawki średnio do interesują, już bardziej odkurzacz, butelki, garnki; i jeszcze potrafi długo tańczyć do muzyki granej przez orkiestry dęte- polonezy, krakowski, marsze

Gość Nancyyyyy 3535
A mój hmmm traktorkami ciężarówkami pociągiem Ostatnio kupiłam mu nożyczki dla dzieci (tak, tak;) daje mu kartkę i tnie sobie po kawalątku, uwielbia to, oczywiście tylko pod moim nadzorem poza tym lubi mi pomagać we wszystkich pracach domowych no i bajki, ale te mu ograniczam bo by oglądał i ogladał;)

Gość mania mam x 2,
heidi a ile maja twoje dzieci i jakiej plci? x

Gość kjjhkvb
moja córcia uwielbia książeczki i lale, lubi też książeczki z naklejkami i ciastolinę. Nie lubi rysować - szybko ją to nudzi. Ostatnio kupiłam prezent, który przypadł jej do gustu: http://allegro.pl/disney-princess-odtwarzacz-mikrofon-mp3-928-i2925181766.html Jest takich odtwarzaczy sporo do wyboru - naprawdę fajna zabawka Lubi też tą (i wszystkie dzieci, które nas odwiedzają, zwracają na tą zabawkę uwagę): http://allegro.pl/fontanna-z-pileczek-firmy-playskool-i2921153423.html Fajna zabawka a tania, którą moje dziecko lubi to: http://allegro.pl/muzyczne-cymbalki-pileczki-mloteczek-dla-maluszka-i2888540106.html

Gość Ja mieszkam w kraju
Jeździk (do opychania nogami ale forma rowerku czy motoru plastikowego), malowanie palcami i specjalne farby i wielkie arkusze papieru na podłodze, klocki lego dla dwulatków, samochód sterowany, piłka i mini kosz zawieszany, domek z piłkami do małych szaleństw.

Gość olk
Mój wszelkie auta małe i duże i lego duplo ,jakieś ciuchcie na baterie .