Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maladuzami

kto mieszka sam?

Polecane posty

Gość maladuzami

Dobrze wam? Z jednej strony doceniam to, ze robie co chce. Nikt mi nie przeszkadza, nie brudzi. Ale czasem mam dosc. Wracanie do pustego domu, budzenie sie rano i mysl, ze caly dzien nie bedzie sie do kogo odezwac. Dodatkowo pracuje w domu, wiec czasem mi po prostu strasznie samotnie.

Gość coolombuss
a co takiego robisz ze mozesz pracowac w domu? z ciekawosci pytam:)

Gość znajdz sobie kochasia
a moze juz masz jakiegos zonatego?

ja mieszkałam kiedyś sama. Tak jak autorko piszesz, z jednej storny dobrze , z drugiej strony źle. Powiem Ci ze z mężem to juz tez jak nie z obcym. Robisz co chcesz dalej, nie odczowa się obcnosci wieloletniego partnera jako kogos obcego w domu. dalej czlowiek się czuje "swoj" i "po swojemu". Mieszkalam i tak- i tak, i w zyciu nie chciala bym nie miec się do kogo odezwać.Zasypiac w pustym lozku tulac sie do poduszki. Nie miec z kim herbaty wypic.... Ale na wszystko jest czas w zyciu :) Tak ze droga autorko nie załamuj się, ciesz się że zaden śmieciowy facet nie zasmieca Ci mieszkania, widocznie tak jest, dlatego ze ten wlasciwy niedlugo się pojawi.

Gość maladuzami
Wole nie zdradzac;-) ale nie nie sa to uslugi towarzyskie:-) Mam faceta, niezonatego:-P

Gość jaka,ś
znajdż sobie kochasia-skąd to pytanie o żonatego czy to teraz powszechne? Ale wracając do tematu-też mieszkam sama i początkowo było mi bardzo trudno ,ale teraz jest już w miarę dobrze.Czasami mam tak jak Ty .Mam przyjaciół z którymi spotykam się jak mam czas i ochotę.

Gość maladuzami
mam dosc samotnosci i boje sie sama spac.Śpie przy zapalonym świetle.Chyba kupie sobie świnkę morską,bo nic w moim domu nie może byc ładniejsze i zgrabniejsze ode mnie.

Gość fjolsfinna
Ja mieszkam sama. Sama sobie brudzę, nie muszę sprzątać i ogólnie mam w nosie cały świat. Nie wyobrażam sobie, żebym miała z kimś zamieszkać. Nie ma mowy. A że się czasem nie mam do kogo odezwać, to trudno, mam internet, mogę na forum pogadać, poklikać sobie z kimś za czacie. Nie potrzebuję nikogo w domu. Bo dobrze mi jak jest. jedynym problemem są pieniądze. Nie zarabiam wiele, a mieszkanie jest drogie w utrzymaniu. Ale póki co, daję radę.

Gość maladuzami
Tez chcialam zwierzatko, ale mam alergie:-( Gdybym jeszcze wychodzila do pracy to mialabym kontakt z ludzmi. A przyjaciele nie zawsze maja czas. Nie mam ich tez za duzo.

Gość jaka,ś
nie zrozumiałam ostatniej Twojej wypowiedzi o śwince morskiej,czy to znaczy że masz niską samoocenę?

Gość Ezis
Mieszkam sama. Co prawda przychodzą od czasu do czasu znajomi ale nie ma jak jest ktoś w domu. Dodatkowo obecnie nie mam pracy więc całe dnie spędzam w domu. Nie mam ochoty gdzieś wyjść,przywykłam do samotności. Całą noc aż do rana jestem na kompie gdzieś do 4.00 potem idę spać i tak codziennie

Gość maladuzami
kolega chciał dac mi pytona, to go wywaliłam i usunęłam z NK

Gość sjkdncbkjdsnc
fjolsfinna no oczywiscie jestes mega szczesliwa bo nikt ci nie brudzi itp., hehe. Chyba sama nie wierzysz w to co piszesz:) Jesteś bardzo samotna i dlatego szukasz znajomych po czatach ale się oszukujesz, że mieszkanie samemu jest super. Współczuję...

Gość maladuzami
Wiedzialam, ze zaraz beda podszywy. Ezis, zupelnie nie masz ochoty wychodzic?

mieszkanie samemu nie jest dobre dla osoby samotnej, raczej dobre dla osoby towarzyskiej, która chce czasem od ludzi odpocząć:(

Gość Ezis
co cie to obchodzi to moja sprawa co robie, temat jest o tobie

Gość ja powiem jak to u mnie jest
mieszkam z facetem. Lubię zajmować się domem i sprzatanie po sobie i również po nim nie stanowi dla mnie żadnego problemu. Nie lubię pustego mieszkania. Mam też kota.

Gość maladuzami
No dla mnie czaty i fora to kiepski substytut znajomosci na zywo. Nawet z przyjaciolmi rozmowy przez internet to nie to co na zywo.

Gość fjolsfinna
Nie, jestem szczęśliwa, że nie muszę sprzątać. Żaden facet by nie wytrzymał w takim syfie. Ale tak, jestem szczęśliwa. Nie chce mieć faceta, dla mnie to zbędny element wystroju. I znajomych tez nie szukam, po prostu lubię sobie z ludźmi pogadać, w pracy nie bardzo mam okazję, bo siedzę zamknięta w biurze i cały dzień oglądam tylko kurierów. Nigdy nie gadam dwa razy z tym samym człowiekiem, więc za bardzo znajomości nie szukam. Zabijam w ten sposób nudę. Nie każdy potrzebuje realnego towarzystwa. Ja mam niewielu znajomych, widuję się z nimi tylko na imprezach, nikogo nie zapraszam do domu, bo nie znoszę gości. Nawet rodzice do mnie nie przychodzą, a mieszkamy w tym samym mieście. Taki mam charakter, że mój dom, to moja twierdza i przenigdy nikogo tam nie wpuszczę.

Gość maladuzami
Ezis, to po co to piszesz, jesli nie chcesz, zeby ktos komentowal:-P whedif, chyba cos w tym jest;-)

Gość fjolsfinna
zajmuje sie zbieractwem, znosze to do domu i cuchnie

Gość o ja jjebie
tak whedif ty po prostu w kazdym temacie zawsze wiesz lepiej od wszystkich innych nawet zainteresowanych. ja bym powiedziała, że ludzie nietowarzyscy, lubiący samotność i dlatego im się lepiej mieszka samemu. dokladnie tak jak jest ze mną.

Gość fjolsfinna
Won, podszywie!

Gość fjolsfinna
ups! nie tu miałam to napisac

o ja jjebie - skoro tak twierdzisz, że wiem lepiej:) to dziwne ale i miłe iż uważasz że każda moja opinia jest najlepsza w danym temacie, pomarańczko

Gość o ja jjebie
przepraszam whedif nie będę

o ja jjebie - czego nie będziesz? podkreślać, że mnie nie lubisz,przeciwstawiając swoją opinię z moją?:D