Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maladuzami

kto mieszka sam?

Polecane posty

Gość o ja jjebie
głupia ,podszyw a ta myśli ze to ja

kto ta?:D co mnie obchodzą Twoje podszywy, sama nad nimi panuj:)

Gość Ezis
Za mnie też się ktoś podszył:) Lubię gdzieś wyjść ale nie mam gdzie czasami i z kim. Każdy coś robi a ja jak napisałam całe dnie spędzam w domu.

jest dokładnie jak piszesz autorko: zalety: mogę robić wszystko na co mam ochotę, łącznie z trzymaniem pilota i wyborem kanałów, nikt mi nie przeszkadza, siedzę na necie, oglądam ulubione kanały itd. wady: pieprzone poczucie samotności, o ile lubię w miarę wieczory, kiedy coś oglądam, tak w wolny dzień staram się duzo wychodzić, spotykać z ludzmi, nie wytrzymuje samej dłużej niż kilka dni, wariuje teraz mieszkam sama, ale jestem w takim "pseudo" związku, który niebawem się rozpadnie i przeraża mnie to myślę, jak to będzie kiedy nie będzie do kogo pojechać, wiadomo są znajomi, ale z nimi nie zasnę w łóżku obok, nie przytulę się cholernie się tego obawiam :O

Gość maladuzami
Ja jestem w zwiazku, ale to jeszcze nie czas, zeby razem zamieszkac. Wiadomo, on ma prace, swoje obowiazki i nie moze byc u mnie caly czas. Z reszta to nie o to chodzi. Czasem czuje, ze ta samotnosc siedzi we mnie. Powinnam spotykac sie wiecej z innymi ludzmi. Ale wlasnie wiadomo jak jest, kazdy ma swoje zycie. Kiedys bardzo lubilam byc sama, a teraz mnie to dobija.

Gość A jesteś zarejestrowana
Można powiedzieć że ja mieszkam sama bo 4po miesięczne dziecko raczej ze mną nie pogada:) mam partnera ale pracuje za granicą i jest na jeden weekend w miesiącu i... irytuje mnie kiedy niszczy moja pracę, lśniące podłogi, umyte naczynia, błysk w łazience i poukładane ubrania. W tym roku jedziemy do niego ale trochę się tego obawiam...

Gość A jesteś zarejestrowana
Można powiedzieć że ja mieszkam sama bo 4po miesięczne dziecko raczej ze mną nie pogada:) mam partnera ale pracuje za granicą i jest na jeden weekend w miesiącu i... irytuje mnie kiedy niszczy moja pracę, lśniące podłogi, umyte naczynia, błysk w łazience i poukładane ubrania. W tym roku jedziemy do niego ale trochę się tego obawiam...

Mieszkam sama, na domiar złego na wsi;P Właśnie w tej chwili męczę się z remontem też w samotności i samodzielnie. Plusy? Święty spokój. Robię co chce i kiedy chcę. Minusy? Samotność. Cisza... nie ma do kogo się odezwać... Z drugiej strony lubię ten stan. czasami jest mi wyśmienicie. Czasami mam gorszy dzień tak jak dziś... Nie wyobrażam sobie pracować w domu!!!! Oszlalałabym;/

Gość maladuzami
Właśnie tak czuję, że pomogłaby mi praca poza domem. Mając kontakt tylko mailowy i telefoniczny z ludźmi przez kilka dni zwariować można.

Gość luissssaaaaa
ja mieszkam sama, na szczęście nie pracuje w domu, wychodzę do ludzi po pracy fitness, szkoła językowa wracam do domu, kąpiel i spać ale oczywiście często gęsto czuję się samotna

Gość maladuzami
No i jak się mieszka samemu to nie trzeba wąchać cudzych smrodów - baków i "zapaszków" po kupie w łazience :)

Gość maladuzami
przykro mi podszywie, że ktoś Ci puszcza bąki pod nosem :)

ja mieszkalam sama przez pol roku. na poczatku bardzo sie cieszylam, ale z czasem zaczelo mi sie nudzic, a ze ze wzgledow finansowych malo mi sie to oplacalo to sobie znalazlam wspolokatorke ktora sie wprowadza w przyszlym tygodniu. na szczescie ja pracuje od pon-pt a ona ma dniowki,nocki 3 na 3 ,wiec tez nie bedzie tak ze caly czas bedziemy miec wolne w tym samym czasie. ale ja przynajmniej mam DUZY kontakt z ludzmi w pracy, wiec mi az tak towarzystwa nie brakowalo,ale rozumiem ,ze ty musisz czuc sie o wiele gorzej. Moge sobie wyobrazic jakby ja sie czula na twoim miejscu.

Gość majaaaaaaaaaaaa
Mieszkam sama 3,5roku i jest fajnie, tylko obowaizkow wiecej, ale mam swoje mieszkanie wiec nie palce za wynajem to chociaz z kasa nie ma problemow.Czasem samotna sie czuje, ale wole sama niz z rodzicami

Gość ghds
moja koleżanka mieszka sama w mieszkaniu po babci zarabia 1500 zł i ledwo jej starcza. Żyje na kredyt, po nocach nie śpi bo się martwi jak ma przeżyć za co kupić to czy tamto. Ja też zarabiam tyle co ona ale mieszkam z rodzicami i mam cała kasę na siebie więc mam ciuszki fatałaszki i wakacje a ona na wakacjach nie było od lat bo musi gaz zapłacić. Jeszcze teraz musi remont zrobić bo jej się mieszkanie sypie- dosłownie. Kolejny kredyt. Aż mi jej żal poważnie ale no takie życie sama chciała sama mieszkać

Gość gość
kup sabie pieska, sa takie rasy dla alergikow, nie bedziesz caly czas sama w domu, odrazu bedzie lepiej.

Nie lubię mieszkania samotnego ale tak na razie mieszkam.