Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Czekoladka Merci

Lovelovelove

Polecane posty

Gość Czekoladka Merci

Dziewczyny, mam problem. Otóż poznałam na sylwestrze chłopaka, strasznie mi się podoba, świetnie nam się rozmawiało. Ja też mu wpadłam w oko, mówił mi, generalnie pytał koleżankę o mój numer, mnie obiecywał, że napisze, pytał, kiedy się spotykamy. Generalnie uwierzyłam mu, koleżanki opowiadały mi, że on jest okej, opiekuńczy. Mnie się wydaje, że oboje byliśmy w miarę trzeźwi, w sensie ja wypiłam pół piwa, on podobno też coś wypił, ale nie wiele. Wysłał mi zaproszenie na fb, ale nie napisał. Więc ja się odezwałam, nie odpisał (!!!). Więc nie wiem, czy jest sens się o to starać? Naobiecywał mi, a teraz mnie olał. Zależy mi na nim, chociaż sama nie wiem, czy powinno... Z kolei podobam się innemu chłopakowi, fajny, spokojny, ale on mnie nie pociąga, po prostu nie chcę nic więcej z tej znajomości. On podoba się mojej przyjaciółce, więc nie mogę jej tego zrobić, i nawet nie chcę. Nie wiem, co mam robić, pomóżcie! Pisze do mnie jeszcze 3 innych chłopaków, ale podoba mi się ten, którego poznałam na Sylwku. Jaka ja głupia, no cóż. DZIĘKUJĘ, JEŚLI KTOŚ PRZECZYTAŁ MOJE OPOWIADANIE DO KOŃCA ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować