Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhklclchj

Ja zagadac tak,by powstala z tego dobra znajomowsc?

Polecane posty

Gość kjhklclchj

Nie chodzi mi o relacje na zywo. Jak zagadc, co pisac, by na jednej konwersacji nie przestalo. Tylko zeby bylo cos wiecej, po przyjazc do czegos innego.

Gość kjhklclchj
upup

Gość kjhklclchj
nikt?

Gość fdfdsfsdf
ale o co chodzi? albo jest o czym gadac albo nie ta zasada w necie tez funkcjonuje

Gość fdfdsfsdf
musza chciec dwie strony jedna musi wykazywać zainteresowanie i druga tez a nie monolog jak wywuiad sledczy ze jeden sie stara zagaja a drugi tylko odpowiada przede wszystkim tez bez ściem najpierw gadac pozniej zaproponowac sporkanie i wtedy mozna podrywac

Gość kjhklclchj
No wlasnie, nie chce zeby wyszlo tak,za ja tylko zadaje pytanie, a druga osoba odpowiada, zawsze tak jest, nie wiem czemu, dlatego tym razem chce aby do tego nie doszlo i chce pociagnac rozmowe jak najdluzej!

Gość fdfdsfsdf
ale to nie jest zależne od ciebie tylko chęci też tej drugiej strony jeśli ona nie wykazuje inicjatywy to będzie ciezko tak brnąć w zaparte i gimnastykowanie się ludzie w internecie są leniwi przymuleni i dalece roszczeniowi, nie chcą nic dać od siebie a oczekują 'skakania na zawołanie'' gdzie tych osób poszukujesz? na czacie pewnie każdy już znużony pisaniem głupot w stylu skąd jesteś ile lat itp. lepiej poszukaj w realnym świecie a jeśli już musisz w necie to na jakimś forum tematycznym lub innym przy okazji rozmowy na jakiś konkretny temat zagadaj

Gość kjhklclchj
nie, nie na czacie, na stornie Queer.pl :)