Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Nie umiem zapomniec o nim

Polecane posty

Bylismy razem ponad miesiac wiem, ze to nie jest dlugo ale ja zdazylam sie zakochac na zaboj. Codziennie mysle o nim, z dnia na dzien czuje ze bez niego nie moge zyc! Probowalam zapomniec ale nie da sie, nawet jesli juz nie utrzymujemy kontaktu;-(.

Gość zielona wazka
duzo tu nas teskniacych dzis, czemu zerwaliscie kontakt?

Poniewaz nie mialam dla niego wystarczajaco duzo czasu

Gość on z Tobą zerwał?
?

tak, powiedzial mi ze kilka dni temu przeszlo mu

Gość hop! hop! hoooop!
więc nigdy cię nie kochał, daj sobie z nim spokój, i tak nic nie znaczysz w jego oczach, więc naprawdę warto za takim kimś rozpaczać?

Gość nolove nolucky
a Ja byłam z Nim 2 lata i co? zostawił mnie..

Wiadomo, ze latwo stwierdzic ze to idiota, ale trudniej jest zapomniec. Nigdy nie odwazylabym sie pisac na tym forum, ale naprawde nie mam pojecia co robic. Jak moge o nim zapomniec?

Ahh,mam to samo.. bylam z nim rok, nie utrzymujemy kontaktu, a ja wciąż pamiętam i nie potrafie zapomnoec.za dużo rzeczy mi sie z nim kojarzy.ale on wybrał kogoś innego. Nic na to nie poradzimy.. ale wiem co czujesz i z całego serca ci współczuję, ale nie jestes sama ;) jest też wiele innych kobiet które.to przeszły, a oprócz niego jeszcze wielu mężczyzn. Też mam problem z patrzeniem w przód , nie potrafie sie zakpchac. Myślę że wiesz co mam na mysli. Ale trzymaj sie, dasz radę :*

Dziekuje za wspolczucie. Nie mam komu o tym powiedziec i jest jeszcze trudniej;-(.

Też nie mam komu powiedzieć, przyjaciołom boje sie powiedzieć bo oni myślą że ja żyje normalnie, że to skończone. Ale mam taki sentyment.. może to pora aby zasięgnąć rady specjalisty? Bynajmniej w moim przypadku.. u mnie trwa to około roku.. ale musimy byc twarde i okazać odwagę i siłę. Daj mu do zrozumienia że bez niego jest ci dobrze. Ja udaje przed nim. Żeby było mu szkoda.. dasz radę, wierze w ciebie i trzymam kciuki ;*