Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ten taki

Nie wiem dlaczego jestem sam

Polecane posty

Gość bjdsk
Też jestem sama. Jestem nieśmiała. Uważam to za dobrą cechę. Wolę być nieśmiałą jak zbyt pewną siebie.

Gość oczy fajne oczy
E Ty wyżej! No właśnie, WARTOŚCIOWA dziewczyna. Taka nie będzie patrzyła na zawód faceta jeżeli będzie jej odpowiadał w innych facetach. Grunt to żeby miał jak utrzymać rodzinę :classic_cool: choć od tego nie jest sam facet.

Gość jestem mama mamama
wiec kto cie utrzymuje jesli moge wiedziec? kto placi czynsz, za dojazd do szkoly itd? :)

Gość oczy fajne oczy
w innych aspektach* Boże nie myślę :D

Gość Ten taki
Można powiedzieć że matki nie mam. Ojciec umarł 4 lata temu. Pracuję w warsztacie żeby utrzymać mieszkanie ( mieszkanie wynajmuje z kumplem na spółke)

Gość Ten taki
A i mieszkam niedaleko szkoły. Około 30 min. drogi.

Gość oczy fajne oczy
No i jak widać nawet zaradny jest. I na gitarze gra! Dziewczyny brać się! Ino szybko! :p

Gość vauceryna
Czyli jakos umiesz sobie poradzic w życiu. To dobrze. Tak w ogole robisz bardzo miłe wrażenie. Fajnie się ciebie czyta. :)

Gość jestem mama mamama
Ojej to nie ciekawie naprawde, ale dobrze ze sie uczysz jeszcze.. to daje jakąś nadzieje na czystą prace w pszyszłosci a nie wieczny smoluch w warsztacie. takich ludzi zawsze sie ma za kurze móżdżki. kurde powodzenia, a co do wagi to ja lubie szczupłuch facetów, mój mąż to chudzina nr 1, ma 29 lat a zaczyna łysieć ale mi to wogólnie nie przeszkadza, ważne ze jest zaradny i to na niego ludzie zapieerdalaja a on siedzi jak pan czysciutko! tyle. dobranoc

Gość Ten taki
Bjdsk mam tak samo :P

Gość Ten taki
Jeśli chodzi o plany zawodowe to mam zamiar iść na studia ( Marketing) i zostać akwizytorem w salonie jakimś. :D

'ważne ze jest zaradny i to na niego ludzie zapieerdalaja a on siedzi jak pan czysciutko!' Ciekawe, czy jak mu się samochód zepsuje, to nie pójdzie w łachę do tego 'smolucha'! Szczerze wolałabym brudnego smolucha niż panicza od siedmiu boleści, który nie ma szacunku dla drugiego człowieka. Tyle!;)

Gość oczy fajne oczy
PrzemierzamPolaLasy - też mnie ona wkurwia :D

Gość piękna pani o szarych oczach
wartościowa osoba, to taka, dla której liczy się coś więcej niż wygląd. taka, która jest ciekawa, ma swoje zdanie, zainteresowania, umie się odnaleźć w każdym środowisku, potrafi prowadzić konwersację, ma szeroką wiedzę ogólną. pracuje i zarabia na siebie, dąży do zmian. docenia siebie i innych. szuka pozytywów, rozwiązuje problemy, jest optymistycznie nastawiona do życia. szanuje siebie i ludzi, którzy ją otaczają. odróżnia dobro od zła. potrafi kochać mimo wszystko, a nie za coś. dlatego owszem, uważam, że wartościowa kobieta może związać się z mechanikiem samochodowym i być z nim szczęśliwa. klasyczna matka polka po zawodówce i bez żadnych perspektyw rodzi dzieci i oczekuje, że facet, koniecznie mocno wykształcony i baaardzo zaradny będzie zarabiał kokosy na jej nudne, pozbawione sensu jestestwo.

Gość Ten taki
Dzięki za odpowiedzi :D Z tego co pisaliście wywnioskowałem że nie jest ze mną tak źle jak myślałem :P

Gość Ten taki
Zawsze szczery Nie wiesz co myślałem xD

'Dzięki za odpowiedzi Z tego co pisaliście wywnioskowałem że nie jest ze mną tak źle jak myślałem' Jak na Twoje 20 lat, to tragedii nie ma;). Zabawny jesteś:). Śpij tam sobie spokojnie, kiedyś trafisz na swoją dziewczynę.

Gość Ten taki
W tym momencie mam wrażenie że myślę więcej niż Ty xD ale mogę się mylić.

Gość vauceryna
Zawsze szczery, czy ty aby nie powinienes zmienić nicku na "zawsze głupi" ? :D Jakies prymitywne, wredne i własnie głupawe sa te twoje komentarze, ale to mozna by jeszcze znieść, gdybys był chociaz trochę dowcipny. A nie jesteś.

Gość Ten taki
Dzięki jeszcze raz :)