Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy bedzie ok

mocne uderzenie w glowke- prosze o pomoc doswiadczone mamy

Polecane posty

Gość czy bedzie ok
Siedzialam z mala przy stole , przechylila mi sie do przodu i uderzyla w czolo wiec to nie byl tak silne uderzenie jak np przy upadku ale poprostu sie martwilam wiec napisalam. Z mala wszystko dobrze jest od wczoraj nic sie nie zmienilo.

Nic mu nie powinno byc. Obserwuj i tyle. Juz widze jak wszystkie mamuski z kafe jezdza na ip po kazdym uderzeniu.

Gość qaszaga
arszenika, nie, nie po kazdym uderzeniu ale autorka pisze, ze dziecko MOCNO uderzylo sie w glowe. MOCNO! Lepiej udawac wyluzowana i poczekac moze przezyje :D Przy uderzeniu w glowe nie jezdzilam z dzieckiem na IP, przy MOCNYM uderzeniu pojechalabym.

Gość czy bedzie ok
arszenika - no wlasnie moj maz mi mowi to samo ja to moze bym nawet jeszcze dzis pojechala ale jak widze zdrowe, zadowolone dziecko bez jakichkolwiek oznak to po co mam jechac ? bo chyba jakby cos jej bylo to juz dawno by sie cos dzialo.

Wiesz przy mocnym uderzeniu dziecko nie placze chwile a dluzej taka drobna roznica. A do autorki napisze tyle przyzwczaj sie albo kup dziecku kask bo zacznie pewnie raczkowac siadac samodzielnie i chodzic wiec takich "wypadkow" bedzie wiecej.

Gość Canpolinahihopol
Jest OK zapewne. Mój synek te nierazz spadł z łóżka i nic mu nie było. Nigdy natomiast się nie uderzył gdy nie spał- jest bardzo ostrożny a małe wypadki zdarzaly sie w nocy gdy spał i "latał" po całym łóżku.

Gość czy bedzie ok
dzieki dziewczyny , to moje pierwsze dziecko wiec martwie sie strasznie o wszystko dla mnie to uderzenie wygladalo na mocne ale chyba to byly nerwy i panika no wszyscy mi mowia ze nic sie nie stalo bo nawet guza nie ma.