Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blue velvet**

Ile czasu ptrzytrzymać faceta z seksem?

Polecane posty

Gość blue velvet**
No czekam z seksem, w tym czasie poznaję tego faceta, jego prawdziwe intencje, zamiary, itp.

Gość Dojrzałe_wino
Czyli dziecko miało ok. 2 lata w momencie rozwodu,a (znając nasze sądy) maksimum rok w momencie złożenia pozwu.Innymi słowy: klasyczny przypadek,rozpad małżeństwa w wyniku znanych trudów wychowania dziecka w pierwszych miesiącach życia.I nie przesądzam tu o niczyjej winie,bo zarówno mężowi mogła się znudzić ciężarna i najtrudniejszy okres "tacierzyństwa",jak i kobietom w tym okresie też zdrowo nieraz odwala i tracą realny ogląd sytuacji,żądajac od faceta jednocześnie zapewnienia środków na wszystkie (ogromne w tym okresie) potrzeby ekonomiczne,jak i robienia w domu prawie przez całą dobę (zwłaszcza jak kobieta siedzi w tym czasie w domu i może trochę odespać,kiedy dziecko śpi). W tej sytuacji faktycznie poczekaj i raczej uważaj,by z nim nie wpaść... tak na wszelki wypadek.

'PrzemierzamPolaLasy,cały Twój ostatni post sprowadza się do twierdzenia,że każdy ma tylko jedną szansę w życiu,a następnej nie będzie; czy to nie jest trochę niesprawiedliwe?A może to żona zostawiła tamtego faceta,a nie on ją (tak też się zdarza,znam przypadki)?' A ile szans ma mieć ktoś, kto składa przysięgę dozgonnej miłości i wierności? Dziesięć? Jak mu się nie udało, to niech nie pozbawia kogoś innego szansy na normalny związek, rodzinę i małżeństwo. Niech sobie szuka dziewczyny też po przejściach.

Gość blue velvet**
Wiesz, on twierdzi, że decyzja o rozwodzie była wspólna, ale wiadomo, że prawdy nie powie :P Ja za dziećmi nie przepadam i na razie nie myślę o macierzyństwie. Nie zamierzam też robić za niańkę dla jego dziecka :P Także po prostu podejdę do tego na luzie, nie angażując się zanadto. Czas pokaże, co z tego wyniknie.

Gość ale cyrk
nie zastanawia cię co musiało się stać że rozpadła się ich rodzina z maleńkim dzieckiem?? Bierz pod uwagę że data rozwodu nie jest tak znacząca bo on mógł sporo trwać, rozpad małżeństwa pewnie zaczął się niedługo po urodzeniu. Co musi być nie tak z facetem żeby nie potrafił wytrzymać napięcia po narodzinach dziecka?? Oszołom, erotoman? Śmierdzący leń lub tyran domowy?? Ja widzę jedną z tych opcji nie inazej. Po co się pchać w takie rzeczy w wieku 26 lat, jestem w twoim wieku i nawet by mi przez głowę nie przeszło wiązać się z kimś tak niejasnym

Gość Dojrzałe_wino
"A ile szans ma mieć ktoś, kto składa przysięgę dozgonnej miłości i wierności? Dziesięć? Jak mu się nie udało, to niech nie pozbawia kogoś innego szansy na normalny związek, rodzinę i małżeństwo. Niech sobie szuka dziewczyny też po przejściach" x A jak to NIE ON złamał tą przysięgę?Co,robimy jak w krajach kwitnącego fundamentalizmu islamskiego,gdzie np. przy okazji gwałtu każe się i gwałciciela i zgwałconą?

Gość Gruby i brzydki
PrzemierzamPolaLasy-idac tym tokiem myslenia to dziewice z prawikami,ruchacze z ruchaczkami,ladne z przystojnymi,brzydkie z brzydkimi,szczuple ze sczuplymi i grube z grubymi maja sie wiazac?

"On się wydaje w porządku, nie próbuje żadnych sztuczek, ale wiadomo, jak to jest z facetami po 30 " V autorko oświeć mnie; jak to jest z tymi facetami po 30:O? a co do pytania to ręce opadają. myslę ,że z takim tokiem myślenia jaki reprezentujesz, to chłop ( o ile jest rozgarnięty) szybko się ewakuuje, albo posłużysz mu jako panna na telefon🖐️

Bez przesadyzmu, wystarczy, że ludzie bez zasad będą się wiązać z równymi sobie. Facet się rozwiódł, bo pewnie 'coś się wypaliło'. Zresztą, tyle wynika z postów autorki. Za dwa lata znowu pewnie coś mu się odmieni.

Gość blue velvet**
Enfant Terrible, no właśnie nie posłużę jako panna na telefon :D A z facetami po 30 (wolnymi, podkreślam!) jest wiele nie tak: albo są erotomanami, abo nieodpowiedzialne niebieskie ptaki, albo jakieś zaburzenia psychiczne, albo maminsynki. W końcu w tym wieku wartościowy facet już dawno jest "sprzątnięty" przez jakąś kobietę :)

Gość jakub cechuj hughes
Wartościowy facet szuka wartościowej kobiety a skoro takich jest bardzo mało to facet może być sam.

blue velvet** brak logiki aż wali po oczach w Twoich wypocinach :O już pomijając ten bełkot nt facetów, sama strzelasz sobie w stopę, bo przeciez masz na celowniku ( idąc Twoim tokiem myśłenia) kompletnego debila :classic_cool: i o ile on używa mózgu, zobaczy ze ma do czynienia z kretynką.

Gość Zraniony maz1
blue vevet-jestem przed 40 stka,zona mnie zostawila po 19 latach malzenstwa,to tez ze mna cos nie tak?

Gość blue velvet**
No właśnie nie wiem, czy mam na celowniku debila, czy normalnego faceta, któremu nie wypalił związek. W końcu byli razem od liceum, więc nie jest typem ruchacza. Dlatego chcę dać tej znajomości czas i przekonać się, kim ten facet jest naprawdę (a przynajmniej przybliżyć się do tej prawdy). Zraniony mąż- a czemu żona Cię zostawiła?

Gość blue velvet**
A tak btw Enfant, dlaczego insynuujesz, że jestem kretynką? Bo nie idę na żywioł i nie rozkładam nóg na 2 spotkaniu, tylko używam mózgu? :O

blue velvet** A tak btw Enfant, dlaczego insynuujesz, że jestem kretynką? Bo nie idę na żywioł i nie rozkładam nóg na 2 spotkaniu, tylko używam mózgu? V no właśnie zupełnie nie uzywasz mózgu pisząc takie farmazony na publicznym forum i sama sobie wystawiasz świadectwo. I te kalkulacje" ile czasu przetrzymać faceta z seksem " , haha no, poziom przedszkola :O

Gość blue velvet**
Założę się, że jesteś facetem, Enfant :D Dla Was najlepiej byłoby, jakby dziewczyna na pierwszym spotkaniu, no, maksymalnie na trzecim, poszła do łóżka :D Spoko, trochę takich jest, ale ja do nich nie należę. Lubię wiedzieć, na czym stoję, zanim się zaangażuję emocjonalnie.

Gość gd gd gw te
Blue nie uogólniając większość morszczyn chce szanujące się kobiety

Gość blue velvet**
Autorka jest pojebana- fajna projekcja :D To niech szuka innej, bo ja mu nie dam tak szybko.

Gość Zraniony maz1
blue velvet tak do konca nie wiem dlaczego,bo nie chce ze mna o tym rozmawiac.Znalazla jakiegos fagasa na necie i zawrocil jej w glowie.

blue velvet** no lepiej się nie zakladaj o nic, bo możesz coś stracić . nie wiem jak jest lepiej do facetów, dla normlanych ludzi najlepiej jest spotkać kogoś normalnego :O

Gość blue velvet**
Zraniony mąż- no to po prostu musisz się od niej odciąć i zacząć od nowa. Rozwód z jej winy też powinieneś przeprowadzić.

Gość tobi...
Zostaw go, ledwie udalo mu sie jednej pozbyc. To teraz druga manipulatorka sie trafi układająca kalendarzyk doznan seksualnych. Niech wreszcie spotka osobe uczuciowa i żywiołowa. niech zazna wreszcie troche milosci.

Gość blue velvet**
Miłości tak, rozrywkowego seksu nie- widzisz różnicę?