Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam. Z góry pragnę uprzedzić, że nie jestem jakąś tam małolatą czy niedoświadczoną dziewczyną, po prostu zaczęłam mieć pewne wątpliwości. Jakieś 3 tyg temu i tydzień temu odbyłam ze swoim chłopakiem pieszczoty, jednak do współżycia nie doszło. Jeśli dochodziło do czegoś to zazwyczaj jedno z nas starało się być choć trochę ubrane. I tu się pojawia moje pytanie, czy po pieszczotach jakimś cudem mogę podejrzewać, że jestem w ciąży? 5 dni spóźnia się mi okres, w dodatku nie mam żadnych objawów by miał nadejść... I wiem by ciąża była na pewno musi być stosunek, tak samo jak okres może opóźniać wiele czynników. Ale jak wiadomo, kobiety często panikują i coś wyolbrzymiają. Czy powinnam się martwić?

Byl wytrysk, ale nie wkladal palca. Wydaje sie mi ciaza nierealna, ale skoro nie mam okresu to zaczynam sie zastanawiac czy czasem nie ma rambo plemnikow;) Dziekuje za odpowiedz.

okres moze sie tez tobie spozniac poprzez stres ktory wywolujesz bo myslisz ze jestes w ciazy :) jezeli nie wlozyl ci palca do pochwy ze sperma to w ciazy napewno nie jestes !! :)

Gość cos wam powiem
ha! i piszesz ze Ty nie malolata?? zastanow sie co napislas hahah zal!!!! tak jestes w ciazy i urodzisz trojaczki :D

jeśli zadajesz takie pytania to musisz jednak być małolata. Bo nie wierzę, żeby dorosła kobieta zadawała tak niedorzeczne pytania :) Niepokalane poczęcie było tylko raz 2012 lat temu :)