Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szapopa.

Ciotka ciągle mówi SZAPO BA

Polecane posty

Gość szapopa.

Na świętach: Sama upiekłaś tego makowca? No to Szapo ba Na urodzinach: Kto robił ten tort? Wielkie Szapo Ba Zadałam na prawo jazdy - Szapo Ba !

Gość szapopa.
Nie wiem co w tym fajnego, juz mi sie po nocach sni Szapo Ba :O

Gość a co to znaczy?
:-O

Gość szapopa.
a co to znaczy - Czapki z głów. Chyba sie naoglądała Tanca z Gwiazdami bo Iwona Pawlowicz ciagle mowila Szapo ba :O

Gość szopa ma
:classic_cool:

Gość hapibo
Chapeau bas znaczy czapki z głów czyli kiedy ktoś Cię chwali za to co zrobiłas, składa Ci uznanie. To rodzaj komplementu a samo określenie pochodzi z francji. pozdrawiam.

Gość gość
Ciotka nie mówi nic złego. Co to znaczy już masz wyjaśnione, rozumiem, że powtarzanie ciągle tego Cię drażni. Może nie wiedziałaś co ty znaczy? Normalne określenie w innym języku, całkiem ładne, szkoda że młodzi ludzie nie znają takich określeń. Dla nich w większości jedyne uznanie określają wielkim - o k***a :O

Gość gość
Moim zdaniem można powiedzieć np: "" moje wielkie uznanie ,, nadużywanie określeń obcojezycznych jest nietaktowne " "" Polacy nie gęsi i swój język maja "" . Swiadczy to tylko o naszym małym poczuciu wartości .

Gość JanuszJanusz
Naśladuje francuszczyznę jak małpa, bezmyślnie. Twoja ciotka jest jak polska szlachta z XVI wieku wtrącająca łacinę w co drugie słowo.