Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość r_d

Co myslicie o mocno wytatuowanych dziewczynach??

Polecane posty

Gość r_d

Czy wam się podobają?? Co o nich myślicie gdy widzicie na ulicy??

Mi się to nie podoba, uważam że kobiety wystarczająco ładne ciało bez nadruku. Ale to moje zdanie, a moda teraz taka by tatuować się i przebijać ile tylko wlezie.

Gość r_d
A czy bylibyście z taką kobietą /mocno wytatuowaną/??

to konkretne dziewczyny. takie nowoczesne i wyzwolone. i zalotnie mogą szeptać do ucha facetom: ho! Ci wskaże me tatuaże

Gość r_d
Mnie osobiście tatuaże na twarzy odrzucają. Poza tym wydaje mi się że wytatuowanemu facetowi łatwiej jest znaleźć kobietę niż kobiecie mężczyznę.

Gość saddddsa
kobieta za tatoo to tak jak piecztaka na koorwie!!! TAK MYSLI KAZDY FACET

Gość r_d
Gość r_d
A bycie z taką dziewczyną?? tak czy nie

Gość r_d
"body modifications do not change character" Ile w tym jest prawdy, skoro ludzie z tatuażami są na "marginesie". Ludzie ich postrzegają ze względu na wygląd a nie na osobowość.

Gość macie jakieś tatuaże
Ja mam i mogę śmiało powiedzieć, że te dziewczyny mają wasze opinie w poważnaniu, bo kochają te tatuaże, które są ich częścią i jeśli ktoś np. powiedziałby mi: ożenię się z tobą jak usuniesz tatuaże, to bym go wyśmiała. To tak, jakby kazał mi zrobić operację plastyczną np.

Gość terjygmj
ja jestem kobietą i nie podobają mi sie szczególnie jakieś delfinku koło pępka itp wzory bez polotu, sporadycznie widze ładny tatu , kręcą mnie natomiast tatuaze u faceta ,ale tylko na plecach

Gość r_d
Stworzyłam ten temat ponieważ jestem wytatuowaną dziewczyną, byłam i jestem ciekawa jak postrzegacie takie osoby. Ja wiem dlaczego zrobiłam pierwszy tatuaż i każdy kolejny. Wiem też dlaczego będę je robić. I wiem dla kogo je robię.

Gość intercyza jest drogie panie
ja wprawdzie mam jeden tatuaż ale cytuję "męski wzór, powinnaś motylka małego albo delfinka jakiegoś":D w dodatku duży i w widocznym miejscu i nie zauważyłam by to odrzucało facetów, a jak kogoś odrzuciło nawet tzn. i tak bym z nim nie chciała być bo byśmy nie pasowali do siebie osobiście lubię tatuaże, ale z umiarem, jednak czasem więcej też fajnie wygląda. piercingu tylko nie lubię, jednak jak nie moje ciało to się nie wtryniam, chyba, ze ktoś mnie prosi o radę

Gość r_d
jedyne miejsce na tatuaż które mi się nie podoba to twarz, najbardziej podobają mi się rękawy

Gość Apasz25
Wytatuowana kobieta dla mnie jest mega aseksualna... jedyne co mógłbym zaakceptować to jakiś dyskretny, nieduży tatuaż ale rękawy... beznadziejny pomysł

No mnie też się to nie podoba. Jeden czy dwa tatuaże to owszem może być ale nie jak u co niektórych większość ciała.

Gość mfhjfh
wiocha, na każdym np. koncercie na których chodzę każda ma tatuaże, często podobne motywy, te same.... rzygam tym już i wyglądam na ich tle zajebiście z zadbaną skórą. zauwazyłam też, ze często się tatuują grube i brzydkie laski, z jakimiś defektami. Np. Blizna obrzydliwa na pół ręki ale oba ramiona potatuowane.

Gość mfhjfh
Po prostu ja trochę siedziałam za granića, opatrzyło mi się to do wyrzygu i tyle. Zero oryginalności.

Gość a mnie
tatuaże brzydzą. Brzydziły od zawsze, bo zazwyczaj mają trupi kolor zepsutej krwi.

Gość Apasz25
Ja ostatnio miałem laskę z tribalem nad tyłkiem, aż się seksu od tyłu odechciewało... marnie to wygląda. Chociaż z pewnością znajdą się amatorzy takiego "ozdabiania" ciała