Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

na Allegro ja 12

sprzedam tanio wyprawki

Polecane posty

a może taniej ktoś by to kupił? ubrania po dziecku siostry obiecałam ze jej wystawię na allegro, najchetniej oddała bym za darmo, zalega mi w domu. Ech...weźmie ktoś taniej?

Gość hdhdue
Moze i bym kupila o ile jest mozliwosc wysylki za granice

Gość hdhdue
Ja bym wziela tq dla chlopca

hmmm jestem zainteresowana tylko ze konkretnymi rzeczami z jednego i 2go zestawu ...

Gość hyfttttt
za 25zl dla dziewczynki ?

strasznie podrożały przesyłki zagraniczne, wysyłałam wczoraj kalendarze -2 do Francji waga do 1 kg zapłaciłam 29 zł. a te paki waża z 10 kg. dla dzewczynki ponad 10 kg więc już sobie wyobrażam ile poczta zechce

Gość hdhdue
Napisx czy zgadzasz sie na wysylke za granice jesli tak to moge dac 50 za ten zestaw dla chlopca

Gość hdhdue
Z 70 zl napewno ale to nie szkodzi

hyfft z 80 na 25 kurczaki, tyle za samą przesyłke trzeba by zapłacić i tak podałam mniej za przesyłkę, resztę pokrywa nadawca czyli ja, jakoś za mało mi się wydaje to 25 zł. I po co ta cała robota z wklejaniem zdjęć , masakra

Chciałam sie zapytac czy dałoby sie z 2ch zestawow wybrac i wycenic? Bo jestem zainteresowana konkretnymi rzeczami

Gość hdhdue
Dobra widze ze sie nie dogadam;)

Gość wydaję mi się, że
cena wcale nie jest wygórowana i ubranka ładnie wyglądają. Nie zmniejszaj ceny na pewno ktoś się znajdzie chętny. Tu same hieny siedzą, za 25 zł ?! Byś się wstydziła taką cenę proponować. Żałuję, że jeszcze nie znam płci dziecka bo sama licytowałabym te zestawy.

napisaam ze przesyłka 20 zł. za granicę z 70 powiadasz? więc musiałabyś przesłać mi 120 zł na konto a wyślę za granicę. wtedy 50 musiałabyś dopłacić do przesyłki. o to chodzi? dla mnie 50 i 70 przesyłka, opłaca ci się to?

ubrania są poprane poprasowane spakowane czekają, podgrzewacz nieużywany prawie, butelki nowe, ubranka zadbane. myślę ze warto, teraz wszystko nowe takie drogie.

Gość Ja mam inny problem
Bo mam mnóstwo markowych rzeczy i chciałabym to wysłać do Polski ale faktycznie ludzie nie chcą płacić za przesyłkę. Moje rzeczy zalegają w workach próżniowych i pewnie będę musiała to wszystko wrzucić do kontenera na odzież używaną .

W takim razie jakbys mogła to napisz do mnie(byłabym wdzieczna) jesli nie sprzedasz zestawow albo tylko jeden sprzedasz... wtedy wybrałabbym z tego jednego :) e-mail: karolinace@o2.pl

''ja mam inny problem'' - A moze wystawiłas na allegro? Chetnie bym zobaczyła ubranka i moze coś wybrała.

Gość hdhdue
Napisalam tak pi razy drzwi bo nie wiem ile to by wazylo musialabys zwarzyc jesli masz taka mozliwosc sa tam spioszki ktorych tutaj nistety nie ma a przydaly by mi sie

zważę to na poczcie, ale ponad 10 kg. może zalicytuj a do przesyłki dogadamy się, najwyzej prześlesz mi wiecej za przesyłkę. Podaj maila napisze po wizycie na poczcie ile to dokładnie by kosztowało i gdzie za granicę napisz.