Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greta monroe

nie wiem co robić- nie mogę pracowac w domu

Polecane posty

Gość greta monroe

witam, mam taki problem. pracuje przy komputerze, pisze artykuly... i nie moge sobie poradzic z tym, ze u mnie w mieszkaniu nie moge sie skupic. ciagle jest do zrobienia,a to posprzatac, to siostra przywiezie dziecko, bo "przeciez ja siedze w domu". nie wiem co z tym wszystkim zrobic. myslalam obiurze, ale splacam kredyt mieszkaniowy i teraz mnie nie stac/ ktos ma jakis pomysl?

są takie biura co ludzie wynajmują razem na spółkę, np. programiści to się chyba nazywa coworking. Wpisz sobie w google i poszukaj

Gość kreceglupakreceglupa
dokładnie, albo rozejrzyj się w okolicy czy ktoś nie wynajmie ci "biurka"

Gość JohanaKlark
Ja bym poszla do kawiarni, albo biblioteki.

Gość oj mialam to samo i
na szczescie mam znajoma ksiegowa, ktora wynajmuje spory kawalek powierzchni biurowej pod swoje biuro. zatrudnia pare osob. wygospodarowala mi troche miesjca i sobie codziennie chodze do mojego miejsca pracy :P nie chciala kasy ale place jej ok. 200 zł na miesiac, bo za darmo bym nie mogla. ja z kolei jestem grafikiem komputerowym. w domu za chiny nie moglam sie skupic ; zawsze bylo cos do zrobienia, a i tez geby do nikogo otworzyc nie bylo ... teraz jest super!

Gość blue_blue_sky42
Przede wszystkim nie wpuszczać siostry z dzieckiem w godzianch pracy. Jak przyjedzie to albo udaj, że cię nie ma albo po prostu powiedz, że akurat pracujesz i nie masz czasu, niech przyjdą później. Posprzątaj i ugotuj wieczorem, tak, żeby rano już nic nie było do zrobienia. Przygotuj sobie porządne miejsce pracy, jak nie masz osobnego pokoju, to chociaż wydziel biurko i regał na papiery. Nie pracuj np. przy stole kuchennym albo w łóżku, bo to się nie uda. Szkoda kasy na wynajem lokalu moim zdaniem.

a może jakaś duża publiczna biblioteka? ja całą maturę tam kułam ;) i w sumie masz jak wyjście do pracy, jedziesz na 8-9, wychodzisz o 14,15 czy nie wiem o której i kończysz pracę ;)