Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jarek6776

Gdzie wypoczywcie zimą??

Polecane posty

Gość smołła
w cipłeym łóżku :D

Gość Pola z Krakowa____
Ja lubię w Bukowinie Tatrzańsakiej zależy od finansów albo w pensjonacie Orlik, termy rzut beretem albo w Hotelu Bukovina, termy w hotelu sylwestra sedzilismy w Popradzie na Słowacji do wyciągu czekasz 5 min - max, nie 50 jak w Polsce trasy są lepiej utrzymane, dłuższe i termy 3 razy większe, wda ma wyższą temp Polecam I znaczenie taniej niż w polsce a to tylko 40km od Bukoviny

Gość Pola z Krakowa____
może nie mam takich luksusowych pokoi jak w pensjonacie czy hotelu w Bukowinie ale czy jedziesz by spedzic urlop w pokoju?

Termy w Bukowinie owszem bardzo fajna rzecz ale i drogie. Ja np do Term Rzymskich uczęszczam regularnie. Sauna to znakomity wypoczynek i relaks szczególnie zimą.

A właśnie Zimy za oknem śnieg sypie już od ponad 2 godzin i robi się biało i przyjemnie. Fajnie było by wybrać się z kimś na poobiedni spacer.

Zakopane to chyba najbardziej popularne miejsce zimą. Ale i bardzo fajne. Górale są gościnni ale i potrafią wyciągnąć sporo grosza jak mają okazję.

Fajnie jest też polecieć gdzieś dalej teraz zimą NP do Egiptu czy na Wyspy Kanaryjskie. Taka zmiana okresu z zimowego na letni to coś wspaniałego!!