Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla

Ciąża i test interpretacja

Polecane posty

Gość przyszla

Witam wszystkie dziewczyny, mam pewien problem okres spóźnia mi się już 20 dni kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia ale nie doszedł we mnie wczoraj zrobiłam test ciążowy, z rossmana....niestety te z apteki są drogie a czytałam że czasem nie ma różnicy i wyszła mi jedna lekko czerowna kreska ale nie w polu C czy mogę być w ciąży dodam że z tego wszystkiego jestem słaba mam nudności brak apetytu i wymiotuję...

Gość zxzx
To gdzie ci ta kreska wyszła? W polu T? Jeśli tak to test jest nieważny -zrób inny.

Gość przyszla
w polu T czyli zrobiłam coś źle?

Gość czarna panna
nie stresuj się - te testy najtansze maja tak, że ta kreska nie zawsze jest ustawiona równo pod literką T :) widziałabys dwie krechy czerwone a nie jedną, wszsytko ok jest

Gość czarna panna
co do testów - te z rosmanna sa najtansze w aptechak przynajmniej u mnie jest drożej

Gość przyszla
no tak ona centralnie nie byla na literce T miala czerowny kolor i była 1 kreska powtorze test we wtorek boję się ciąży nie z racji że nie chcę tego dziecka ale moich rodziców....okresu nie mam już ponad 20dni i ciągle myślę że może to być ciąża...kochaliśmy się w moje dni płodne ale nie doszedł we mnie wiem że to niczego nie tłumaczy...

Gość zxzxz
no ji powtorzylas test?