Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda z miasteczka

seks w małżeństwie - problem

Polecane posty

Gość Magda z miasteczka

Mój problem polega na tym, że ja, kompletnie nie odczuwam potrzeby seksu mój mąż mnie nie pociąga - choć powinien, jest przystojny jesteśmy małżeństwem 5 lat znamy się nieco ponad 5 lat, ślub po 3 miesiącach... On ma non stop ochotę na seks A ja w ogóle a jeśli już... pozwolę na seks mam nadzieję że będzie krótko i po sprawie... Wydaje mi się że przestaliśmy się szanować kiedyś było "skarbie. kochanie" teraz już tego nie ma są kłótnie, przekrzykiwanie dzieci nie mamy ja mam 28 lat on 33 ja żyje swoim życiem, on swoim pociągają mnie inni mężczyźni... powinnam się udać do seksuologa? psychologa?

Gość Magda z miasteczka
jest zazdrosny o mnie - bardzo już kwiatów nie kupuje, prezentów a ja czuje oddech adoratorów...

Gość Niejedna komedia
To normalne naturalne uczucie Takie jest życie Łatwo teraz jest zdradzić i odejść ale trudno się nadal starać i być dla drugiej osoby wsparciem i miłym. Ja jestem w związku od ponad 8 lat. Bez ślubu i dzieci. I jest coraz częściej coraz gorzej. Trudno jest rozmawiać na zwykle tematy i się nie sprzeczac o głupoty. Samej już by mi było lepiej

Gość Magda z miasteczka
myślę po co się meczyć z 2 strony czuję że jestem przywiązana do niego...

Gość Niejedna komedia
On pewnie. Weź powód. Poznasz nowego faceta. Będzie super przez kilka lat. Portem znowu rozwód bo się znudzi. A przysięga małżeńska ?

Gość Niejedna komedia
# pewnie. Weź rozwód.

Gość Magda z miasteczka
ie chce rozwodu chce poprawy stosunkow...

Gość Niejedna komedia
To zrób coś w tym kierunku