Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lost123

Mam dosc studiów a musze jeszcze mieszkac tu pół roku.

Polecane posty

Gość lost123

Mieszkam w Szczecinie na stancji, jednak mocno zaniedbałem swoje studia bo jednak stwierdzilem ze to nie jest to czego chce. Chodze do ZUTu, wiem ze nie zdam egzaminów to jest pewne, bo nawet kolokwiuw jeszcze mam nie zaliczonych. Wiem to moja wina ale sprawa jest taka ze musze jeszcze przez 5-6 miesiecy placic za stancje troche kasy. Mam oklamywac rodzicow ze nadal studiuje a na koniec im powiedziec ze sie nie udalo i nie zdalem? Nie dowiedza sie o tym ze nie chodzilem? Jak dotad nic nie mowilem rodzicom ze sobie nie radze, a druga sprawa nie bardzo dogaduje sie z rodzicami, uwazaja mnie za takiego co calymi dniami siedzi przed komputerem, wiec nie wiem czy zaakceptuja to ze rzucę studia zeby siedziec przy komputerze. Nie wiem co robic, jestem taki zagubiony i jak zawsze wszystko marnuje, pieniadze, czas, i szacunek rodzicow do mnie.. Nie wiem co chce w zyciu robic a prace moge miec tylko w wakacje w czerwcu.. Nie wczesniej. Podobno sa jakies szkoly pomaturalne w lutym na ktore moglbym isc, chociaz wszedzie na necie jest napisane ze zaczynaja sie we wrzesniu wiec juz za pozno.. Macie jakies propozycje? Umowy chyba raczej nie zerwe, musze tam siedziec w tym szczecinie te 5 miesiecy mimo ze prawdziwy dom mam troche dalej.

Gość Heidi22
idź do pracy, nie dowiedzą się przecież o tym, jak skończy się rok akademicki to powiedz im o wszystkim i oddaj pieniądze , które w Ciebie zainwestowali, przeprowadź się do większego miasta, pracuj.... po co chcesz wracać do domu?????

Nie ty pierwszy - wielu ludzi zmienia kierunki w trakcie studiów albo odpadają bo balangi itp. Możesz jeszcze przysiąśc i zaliczyć wszystko ale jak ci kierunek nie pasuje to nie kręć przed rodzicami. Lepiej od razu wrócić i oszczędzić im wydatków a w lecie zdać na inne studia albo wyjechać na pracę sezonową. Albo i jedno i drugie.

Gość lost123
Co wieczór wykonuję taniec erotyczny w klubie TO TU w rytm utworu ona tańczy dla mnie, ale i tak bez stosunku analnego starcza mi góra do połowy miesiąca.