Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciek 29 lat

Poszedlem z rodzicami do restauracji. Rachunek wyniosl 169 zl, tato zaplacil 175

Polecane posty

Gość Maciek 29 lat

zlotych. Czulem sie fajnie ze byl taki wysoki rachunek.

Gość fajnie a niby dlaczego
dziwne. to chyba normalne? przecież na pewno nie chodzicie do restauracji dwa razy na tydzień

Gość jezeli to dobra restauracja
to taki rachunek to nic specjalnego, ale jezeli zwykla knajpa to chyba zarliscie jak swinie polowe zapasu kuchni :D

Gość zebraliscie wszystkie
zaskorniaki i kase z prezentow swiatecznych i poslziscie do tej restauracji ze az musiales z takim namaszczeniem napisac to na forum? :D

Gość iwowoiewoeiwoedwoeiw
napiwku powinno się dawać minimum 10%, czyli powinien zostawić około 185-190 zł. 6 zł napiwku przy kwocie 169 zł to WIOCHA!!!

Gość gwehjrgkhl
0/10, ale widzę, ze niektórzy się zlapali :)

Gość kreceglupakreceglupa
a dlaczego ma się dawać napiwku 10%? napiwek to jest zapłata za obsługę, jeśli mi sienie podobało to w ogóle nie powinnam dawać. a tak w ogóle to chyba kelnerzy dostają wypłatę. kiedyś byłam w takiej restauracji gdzie za obsługę było już na paragonie fiskalnym policzone. i w tym momencie miałam dylemat. zapłacić rachunek trzeba ale zostawić jeszcze napiwek czy nie. na szczęście obsługa nam się podobała bo jakby kelner był kiepski to chyba bym wypadało zrobić awanturę dlaczego mi naliczają 15zł.

Gość lohmeto
Hej Maciusiu-a to napisałeś na Uczuciowym " 15:04 Maciek 29 lat na kobiete taka 22 letnia, co wyglada jak modelka, no prawie, jest taka zadbana, seksowna, slodki glosik ?? zeby ona byla jego dziewczyna i planowala z nim przyszlosc, przytulala sie, uprawiala seks, jezdzila na wakacje za granice?