Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przystojniak to ma dobrze

Normalny, niebrzydki, ale przeciętny facet musi nadrabiać pracą.Przystojniak nie

Polecane posty

Gość Przystojniak to ma dobrze

Przystojniak może być cieciem, ochroniarzem w Biedronce, kasjerem, zamiataczem ulic, bezrobotnym aktualnie na zasiłku mieszkającym z rodzicami, a będzie miał branie u panien. Normalny, przeciętny z wyglądu facet bez dobrej pracy nie istnieje. Zresztą przystojny ma łatwiej w życiu i szybciej może awansować. Większość przystojniaków ma całkiem niezłe posady, rzadko w pewnym wieku (od około 30tki) robią w Biedronkach albo na budowach. Takim zwykle kariera idzie jak po maśle

Gość przestań pieprzyć
farmazony

Gość Facet przeciętny, normalny
To nie są żadne farmazony. Tak jest. Przystojniak nie musi mieć ani pracy ani wykształcenia, a będzie miał branie. Kopacz rowów po podstawówce jak jest przystojny to będzie popularny nawet wśród studentek ekonomii albo prawa

Gość dziewczyna po awf...
świat jest jaki jest każda normalna dziewczyna woli przystojniejszego a że kobiet jest mniej niż facetów to mamy w czym wybierac

taa a faceci to by chcieli super laskę, zadbaną, piękną, seksowną i jeszcze niech ma kase i pracuje a oni by sie tylko wylegiwali na kanapie i lizali się po jajkach cały dzień :O

Gość ładną mordą się
nie nakarmisz ani nie kupisz sobie szpilek...

Nie jestem leniwy. Skończyłem studia i bez znajomości dostałem się do urzędu

Gość GretaBarbooo
a to ci wyczyn :D dostał się do urzędu ;) to osiągnięcie chyba w jakimś Pierdziszewie Dolnym :o

Gość kamilllaaaa..
nie wyobrażam sobie pracy w urzedzie

Wcześniej robiłem w korporacjach i u prywaciarzy na umowach śmieciowych, w pewnym momencie zarabiałem więcej niż obecnie, ale jak się trafiła okazja załapania się do urzędu to wybrałem urząd

Lepszy urząd niż praca u prywaciarza na umowie śmieciowej

Gość GretaBarbooo
nie dość, że brzydki i wyleniały (przepraszam, "przeciętny") to jeszcze niedojda i tzipa. Nic dziwnego, że kobiety nie możesz znaleźć

Gość kamilllaaaa..
ale chodzi mi o to że tam pracują sami znajomi, ciotki, siostry itd

Do urzędu dostałem się bez znajomości. Brzydki nie jestem. Za nieudacznika też się nie uważam. A nie po to skończyłem studia, by wyjeżdżać do zmywak do Irlandii lub na taśmę do Anglii by tylko zarabiać. Skoro mam w Polsce możliwość pracowania jak pracownik umysłowy to czemu miałbym zostawać fizolem?

chyba bym sie zgodził z autorem... tez wygladam bardzo przecietnie i jakos kobiety mna sie nie interesowały... po tym jak zaczałem porzadnie zarabiac nagle to sie zmieniło... przypadek?

Gość proekozielona
co za pieprzenie glupot facet ma miec poczucie humoru i byc pewny siebie ale wy zakomplesieni polacy wolicie zwalac swoje niepowodzenia na innych i wiecznie marudzic jak ja nie lubie polskich kolesi kurwa

Poczucie humoru i pewność siebie nic nie dadzą jak się ma tzw. twardych walorów. Poczucie humoru i pewność siebie może mieć nawet bezdomny narkoman

Gość proekozielona
to nie prawda a waszych kompleksów nikt nie wylerzy wolicie uzalanie sie nad soba, jestescie zalosni, jak ten koles, ze pracuje w urzedzie i zal mu dupe sciska bo nie ma kobiety. Ogarnij sie, wiecej pewnosci siebie, a kobieta sie znajdzie. znam wielu baaaardzo przecietnych z urody facetów a swa charyzma i osobowoscia potrafia zdobywac laski

to niech sobie zdobywa te laski by je wydupczyc ... my mamy inne zamiary i chcemy poznac tylko ta jedyna

Akurat u mnie w urzędzie pełno samotnych starych kawalerów. Urzędnicy dla kobiet atrakcyjni nie są, no chyba że przystojni albo ci wysoko postawienie z wysoką pensją

Gość do proekozielona
pewnie zdobywaja jakies brzydule po zawodowce. niektorzy faceci maja wieksze wymagania i wola imprezujace, atrakcyjne studentki z modnych klubow

Gość proekozielona
nie, nie zobywaja zwyklych po zawodowce mieszkam w wawie, pracuje w korporacji i oni takze a tam ludzie po zawodowkach nie pracuja serio, jestescie jednym wielkim kompleksem

Ci faceci z korporacji mogą mieć dobrą kasę i niezłe ciuchy oraz samochody. W Warszawie w korporacjach nie jest źle

Faceci z korpo w Wawie raczej nie mają zarobków przeciętnego urzędnika, ale dużo wyższe

o czym ty kobieto gadasz.... facet ma dobre stanowisko w wawie wiec to norma ze kobiety beda sie krecic

Gość kamilllaaaa..
autorze a w pracujesz na wsi czy w miescie na wsiach jest sporo starych kawalerów

Jak dziewczyna decyduje się z tobą nie wiązać bo jej nie pasuje twoja praca to nawet lepiej dla ciebie - po co tracić czas na idiotkę.

Pracuję w dość dużym mieście, ale po prostu ci faceci po 30tce nie mają kokosów, więc kobiety się za nich nie biorą. Zgadzam się we wszystkim z Sosem