Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przystojniak to ma dobrze

Normalny, niebrzydki, ale przeciętny facet musi nadrabiać pracą.Przystojniak nie

Polecane posty

Gość kamilllaaaa..
to wolnych kobiet w dużym miescie powinno trochę byc

Gość Facet przeciętny, normalny
Nie każda chce urzędnika. Kobiety mają w kim wybierać. Pełno facetów z lepszymi pensjami, sporo również tych co pracują sezonowo za granicą i mają kupę pieniędzy, a w Polsce odpoczywają i w klubach zarywają panny

Dzisiaj chłopak po studiach, pracujący w urzędzie może przegrywać z 18latkiem, który skończył tylko gimnazjum i powtarzał po drodze ileś tam klas, ale poszedł na budowę pracować i już ma swoje pierwsze auto

a ja jak czytam co Wy piszecie to mi sie slabo robi pamietajcie ze piekno to nie wszystko moze i jest latwiej ale nie do konca znam to z wlasnego doswiadczenia

Tylko widzisz. Ja przeciętniak, pracujący w urzędzie nie mam szans u żadnej dziewczyny. No chyba, że u jakiejś mało inteligentnej, kiepsko wykształconej

a wedlug Ciebie jesli kobieta jest wykrztałcona ma kase jest nie zalezna to juz jest materialem na zone? wiesz roznie bywa czasami mozna sie mocno zawiesc

Nie chodzi o kasę, ale o ogładę, elokwencję, bystrość, szerokie horyzonty, oczytanie, taką lotność, inteligencki sznyt

Wolę taką niż prostą dziewuszkę, która nie potrafi się elokwentnie wysławiać

Gość Incydentalny Turkus
Kobiety guzik robią. Ich jedynym obowiązkiem jest wyglądać chociaż przeciętnie i nałożyć makijaż. My musimy zagadać o numer, wymyślać co na randkach robić, stawiać kolację, pracować, zarabiać, być silni, mądrzy, piękni zajebiści. Takie sobie suki wychowaliśmy, ale ja zostanę dyktatorem i to zmienię. Wszystko będzie, jak w Islamie.