Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia895749

Nie chce mi się uczyć...

Polecane posty

Gość kamelia895749

a musze, bo za tydzień pierwsze koła/ egzaminy;(;(;( Od rana próbuję wziąć się za książki i notatki i nic. Niech ktoś pocieszy i wesprze...:o Może jest ktoś na kafe, kto też próbuje uczyć się do sesji? Ciekawe, kto ma najgorsze rzeczy do nauki. Ja mam politykę pieniężną (nuda) i portfel inwestycyjny (nuda i trudne). Rzygam już:(

Gość vann zann
pokaż cycki :classic_cool:

Gość aasfgtgfdsa
uważam, że mam gorzej bo bzdety nieprzydatne - filozofia. Zaliczenie jutro.

Boskie masz tematy, polityka pieniężna jest cudna, inflacja, deflacja, stagnacja, podaż pieniądza, stopa repo i te sprawy, normalnie zazdroszczę!

Gość piczkaxxxxxxxxxxxxxxx
na lenistwo nie ma rady poza tym to jesteś maruda , nie ma nic gorszego niż łażenie i pierdolenie

orzygaj się i osraj, o!

Łączę się z tobą w bólu... Chociaż mnie się tam nawet chce - trafiła mi się ciekawa materia. Schody zaczną się za 2 tyg. jak wezmę się za branżowy angielski :( Powodzenia 🖐️

Gość kamelia895749
No ja w zasadzie lubię politykę pieniężną, ale jak mam usiąść i się tego uczyć to od razu staje się nudna jak flaki z olejem. Pewnie po egzaminie znowu zacznie mnie interesować, zawsze tak jest... Faktycznie, filozofia jest zdecydowanie gorsza:P

Gość terefe nana
Też mi się nie chce uczyć :O Mam 2 kolokwia w przyszłym tygodniu i 3 masakrycznie ciężkie egzaminy, o 2 się nie boję bo uczyłam się na bieżąco ale ten 3... o mamuniu będzie trageya :classic_cool:

Gość bleebleeee
łączę się w bólu... ja jeszcze mam kolokwium a egaminy za 3 tyg: farmakognozja (bleeee) i biochemia

Gość terefe nana
Jeden z nich waży 35 kg :(

i po co pierdolić farmazony ? jak Ci się nie chce to nie odzywaj się lepiej i nie rób z siebie zidiociałego malkontenta tylko zajmij się czymś innym skoro nie zależy Ci na zdaniu żenua

Gość terefe nana
Podszyw nie popisałeś się :P Tragiczna chemia, miliony reakcji, milionych wzorów :O Wszystko tylko nie to 😭

Gość kamelia895749
Zależy, dlatego się uczę. A ponerzekać każdy kiedyś ma ochotę, bo nauka jest zwyczajnie nużąca. Jak coś nie pasuje, to po cholerę włażisz na mój topik?

narzekanie jest dla słabiaków i nudziarzy co to ze sobą sami przbywać nie umieją, nie sa zbyt interesujący, potrzebują milionów bodźców bo inaczej się NUUUUUDZĄ, takie mentalne cioty. wchodzę na ten topik, ponieważ gdy słyszę zdanie zaczynające od słów "nie chce mi się ... " dostaję białej...

Gość bleebleeee
dla słabiaków to jest wkurwianie sie o byle co.. nie chcesz to nie wchodź, widocznie nie wiesz jak to jest siedzieć po nocach w książkach od początku roku akademickiego, aż do samego jego konca i uwier mi, e rzygać się chce już wtedy, bo z chęcią byś sie pouczyla tego gdyby wiecej czasu było a tu musisz sie wyrobić w krótkim czasie z kilku przedmiotow na raz zreszta sam nick mówi za siebie szkoła lansu i baunsu to nie tutaj dziecino

Gość kamelia895749
No tak, faktycznie, nauka do egzaminu jest tak niesamowicie interesująca i ciekawa, że tylko maksymalni przegrańcy śmią być nią znudzeni. Zaskoczę cię: większość osób nuży nauka, co nie znaczy, że w życiu codziennym są automatycznie nudziarzami. Mało tego, zdziwisz się pewnie, ale wiele osób nudzi też PRACA i tzw. obowiązki domowe, co nie znaczy, że osoby te siedzą non stop w czterech ścianach i płaczą nad swoim nedznym losem. Ty chyba należysz do osób, dla których wieczór z kubkiem czekolady i książką o fizyce kwantowej zaliczysz do niezwykle udanych:D (nie obrażając oczywiście fizyków kwantowych - wierzę, że niektórych to interesuje)