Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety maja w zyciu lepiej

wystarczy ze kobieta odpowiednio sie zaprezentuje

Polecane posty

Gość kobiety maja w zyciu lepiej

i podnieci odpowiedniego faceta i to cale jej zadanie w zyciu + urodzenie dziecka ,a reszta nalezy do faceta :(

Wkurzają mnie tacy użalacze "och jaki to ja biedny te złe kobiety mają łatwiej a ja jestem taki delikatny i wrażliwy na prace" :D Ja mam to gdzieś kto ma łatwiej, rób swoje i nie marudź

Gość mi mowia ze jestem ladna
a mimo to nie mam faceta, bo nie mam pracy, wyksztalcenia i hobby, jestem biedna i na nic mnie nie stac, na kosmetyki, ladne ubrania i spedzaniu czasu na przyjemnosciach, faceci mnie zostawiaja bo nie pracuje, nie mam zainteresowan, i tak wieeeele lat, bo ich nudze, bo nie jestem towarzyska imprezowa dziewczyna, jestem ze wsi i nie mam szans na faceta, wiec co mi po prezentacji, jak sami mnie zostawiala bo nie mam wyksztacenia, pracy, zainteresowac i nudze, wiec twoja teza to dno:O

Gość to moze troche dotyczyc
jedynie pieknych kobiet ktore znajda sobie jelenia i ich beda utrzymywac, a co z reszta? musza same na siebie pracowac, a zarabiaja MNIEJ !!!! niz faceci na tym samym stanowisku ... gdyby tak bylo to kobiety nie musialyby uczyc sie, pracowac, a jedynie wygladac i pachniec, a tak nie ma:O

Gość singielka_baletnica
skąd wiesz , ze ona ma na imię Edzia ?

Gość zaprawdę powiadam wam
pewnie że mają lepiej tyłek + cycki i+ nogi = sukces