Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miki mak miki myk

depilacja laserowa

Polecane posty

Gość migunia
A ile takich zabiegów trzeba wykonać? I ile kosztują? Ja chciałam przed wakacjami zrobić sobie depilacje laserowa, ale niestety zostałam odesłana z kwitkiem, mam jasne włosy i szkoda czasu i kasy na zabiegi, które nie podziałają.

Gość gość
jest całkowicie bezpieczna i usuwa owłosienie w 100%, polecam wam sprawdzic te klinike www.lekarze-kolber.pl jeżeli zdecydujecie się na taka depilacje

Gość Gosiax82
Hej. Chciałabym zakupić sobie depilator laserowy do domciu. Znalazłam ciekawy produkt i nawet w przystępnej cenie. Chciałabym zaczerpnąć informacji, czy któraś z was miała z nim kontakt? Proszę o pomoc. http://nplink.net/45b9JDZM

Gość gość
Ja miałam depilację laserową i jestem bardzo zadowolona. Pozbyłam się wreszcie tych swoich okropnych grubych włosisk na nogach. Kiedyś to była masakra jak musiałam je co chwilę golić a szczególnie w lato. Bardzo szybko rosły i jak zgoliłam wieczorem to rano już kuły :-/. Jeżeli chodzi o to czy jest bezpieczna to ogólnie tak ale trzeba uważać w jakim miejscu się ją robi i czy używają tam dobrego sprzętu. Jeżeli ktoś jest ze Szczecina to polecam Image www.imageszczecin.pl. Natomiast to jak na kogo zadziała i jakie będą efekty to bardzo indywidualna sprawa.

Gość gość
Dla mnie depilacja była sposobem na nadmierne owłosienie i naprawdę mi pomogła. Zwłaszcza taka depilacja na nogach i na rękach po prostu. A taki zabieg miałam robiony w http://sofibeauty.pl/depilacja-laserowa/ teraz normalnie mogę się ubrać w coś lekkiego i czuć się po prostu swobodnie.

Gość gość
Ja depilację robię w Gabinecie Bellezza w Kaliszu. Bardzo dokładnie i bezboleśnie.

Gość gość
Niedawno umówi łam się na depilację pach w Klinice Beauty Skin ( www.beautyskin.com.pl ). Już sam wystrój zachęca, żeby tutaj wejść, jest elegancki i przytulny, personel bardzo miły. Zabiegi wykonywane są nowoczesnym laserem Vectus, który daje znakomite efekty. Jak dla mnie plusem jest kącik dla mam (nie mam za bardzo z kim zostawić córeczki, a tak nie miałam problemu).

Gość anulkana
Nie wyobrażam teraz sobie życia bez depilacji laserowej, naprawdę. Ja nienawidze golic nóg, zawsze miałam pozacinane, poza tym mam wrażliwa skóre wiec sa to dla mnie prawdziwe katusze. Dlatego niedawno zdecydowałam się na laserowa depilacje w Viva-Derm w Warszawie zachecona 15% zniżki :)

Gość gość
Jakiś czas temu także postanowiłam poddać się zabiegowi depilacji laserowej. Moja koleżanka, która także poddała się takiej depilacji poleciła mi salon kosmetyczny http://maestriaklinikaurody.com/ w Szczecnie. Depilacja laserowa jest wykonywana perfekcyjnie. Po zabiegu nie miałam żadnych skutków ubocznych, a teraz cieszę się tym, ze nie muszę już się depilować.

Gość gość
W Warszawie mogę polecić studio Cosmetix, http://cosmetix.pl. Depilację laserową robiłam tam u p. Agnieszki - całe nogi i bikini. Dla mnie jest to duża wygoda, bo zawsze miałam problem z goleniem, po pierwsze dość bujne i twarde owłosienie, a po drugie po goleniu wyskakiwały mi wiecznie jakieś krostki, często bardzo bolesne, po depilatorze z kolei włoski wrastały... no nie dało się z tym żyć. Po depilacji laserowej mam w końcu święty spokój :)

Gość asupatka
Efekt trwały i wszystko super, ale laser to jednak ogromny koszt. Jednak wole zrobić sobie Epilfree raz na kilka miesięcy i też po problemie.

Gość gość
Depilacja laserowa to coś fantastycznego i niesamowite, że można pozbyć się owłosienie na zawsze. Ja zdecydowałam się na depilację laserową w gabinecie www.laserestetic.pl bo mają bardzo dobre ceny na takie zabiegi.

Gość marlena5544
Regularnie staram się chodzić do Beauty Skin. Właściwie wszystkie zabiegi medycyny estetycznej w jednym miejscu, do tego konsultacje z lekarzem. U mnie mocno na przebarwienia pomógł peeling chemiczny. Fajnie wyposażona klinika w Radomiu. Dobra lokalizacja też, bo w Galerii Słonecznej. Pamiętam, że do 21:00 przyjmują, więc po pracy można wpaść bez większych utrudnień.

Gość Ania19874
Laser wcale tak nie boli jak niektórzy piszą. Nie ma co się bać na zapas. Moim zdaniem warto wypróbować na sobie, w Vici Clinic w Krakowie pierwszy zabieg macie zawsze za pół ceny. Oni mają dobry nowoczesny laser Light Sheer Duet. Spróbujcie, spokój do końca życia.

Gość gość
moze prowadzic do laser de luxe

Gość mariuszzzz
Ja mog ę Ci polecić klinikę Beauty Skin (www.beautyskin.com.pl) zlokalizowaną przy Pokornej (około 3 minuty od stacji metra). Moim zdaniem miejsce zasługuje na 5 z dużym plusem. Wykonywałam tutaj zabieg laserem frakcyjnym Emerge. Przebarwienia na skórze zniknęły. Zabieg może nie jest zbyt komfortowy, ale efekt znakomity, a obsługa po prostu świetna.

Gość jagnasss
Od dzieci ństwa moim problemem były przebarwienia na skórze (na plecach). Jakiś czas temu zobaczyłam reklamę kliniki Beauty Skin (www.beautyskin.com.pl) w Warszawie. Pani doradziłam mi zabiegi laserem frakcyjnym Emerge (konsultacje są bezpłatne) i efekt był doskonały. Możesz sobie sprawdzić, bo ich oddział widziałam teraz w Galerii Słonecznej w Radomiu.

Gość Mirabelka_22
Pół roku temu zrobiłam sobie depilację laserową łydk i ud w salonie Vici Clinic w Krakowie. Niedługo chciałabym jeszcze zrobić sobie pachy i okolice bikini. Nie mam problemu z odrastającymi włoskami, podrażnieniami ani żadnymi innymi negatywnymi skutkami innych rodzajów depilacji. Polecam, szczególnie osobom, które mają problem z gęstym, ciemnym owłosieniem.

Gość marta55wss
Niedawno zdecydowa łam się na depilację laserem w Galerii Słonecznej, gdzie działa klinika Beauty Skin (www.beautyskin.com.pl) i jestem bardzo zadowolona z efektów zabiegu. Skóra jest wyraźnie gładsza (robiłam dopiero pierwszy zabieg). Dużym plusem dla mnie są bezpłatne konsultacje – teraz rzadko można liczyć na takie kompetentne porady gratis.

Gość Justyna_O
Ja jestem po trzech zabiegach robionych laserem Light Sheer Duet w Vici Clinic w Krakowie i jestem bardzo zadowolona a też mam jasne włoski. Efekty są widoczne, myślę, że jeszcze z dwa zabiegi zrobię aby dokończyć :) Na każdy pierwszy zabieg dają 50% rabatu więc warto iść i sobie wypróbować.

Gość Estera90
Za depilację laserową pach zapłaciłam w krakowskim Vici Clinic 99 zł za jeden zabieg. Na dodatek na pierwszy zabieg otrzymałam 50% zniżki. Efekt widoczny bardzo szybko, zabiegi praktycznie bezbolesne.

Gość gość
Depilacja laserowa jest bardzo skuteczną metodą. Sama się jej poddałam i jestem zadowolona z jej efektów. Jeżeli jesteście z Krakowa lub okolic to polecam wam www.sofibeauty.pl Mają szeroką ofertę zabiegów laserowych w tym i depilację laserową.