Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waldek 42

czy majac 40 lat

Polecane posty

Gość Dede;
pól roku ?? to już tyle czasu ?? łóómatko !!

Gość do zielona
nie rob z siebie idiotki i na sile zabawnej osoby wystarczy ze normalnie odpiszesz

Gość Dede;
po prostu z wrażenia , nie wiem co napisać , rozdziewiczylem cię mailowo :)

Gość do zielona
no tak przy braku argumentow najlepsza jest ignorancja bo jak sie nie ma nic do powiedzenia to sie nie odzywa....jednak potwierdzial sie teoria ze ty nic ciekawego do powiedzenia nie masz 🖐️

Na mailu przetrzymuje jeszcze Androgena, Adasia i Brahmina, i jedna osobe ktora pisze tu niezwykle rzadko, wiec rzeczywiscie masz podstawy do stwierdzenia, ze narzucam sie wszytskim :D

Zielona, wypnij pośladki, będzie lanie na kolanie!

Gość Dede;
bó nie wymieniałaś czyli znów nieprawda :)

Zielona, daj no maila. Gdzieś zgubiłam. Mam ochotę cię tam zerżnąć. :P Dede, kobiece tajemnice jakbyś chciał wiedzieć.

Dziewczynko? Nie mów mi jak mam cię potraktować. No chyba, że zdajesz sobie sprawę ze swojej zuchwałości i z niecierpliwością czekasz na moje brutalne cię potraktowanie. :P

Mmmm...gdyby oni wiedzieli co my tam teraz robimy.... Wloz mi ten jezyk glebiej, i wbij swoje pazury w moj miekki tylek :P wiesz, ze nikt nie potrafi tego zrobic tak jak Ty ;)

'O tym ja mówić chcę długo i głośnoo'. Wydrzeć się na cały łez padół. Aaa! Wiem. I nigdy nie myśl inaczej. Tylko moje sprawne słowo potrafi sprawić miękkość twoich kolan, wilgotność szpary i wiesz co jeszcze? I jeszcze dla mnie targasz fasolkę. :P Dobrze Zielona! Szerzej nogi, rozumiesz sóko? I pokaż jak jesteś wilgotna. I pokaż jak to robisz! Już! :P

Gość gość
Mozna ,to zalezy jak wygladasz ogólnie

Nie podskakuj bo Cie chwyce za te wlosy i przyciagne z calej sily do mojej tzipy i bedziesz musiala wylizac mnie tak gleboko jak to tylko mozliwe:P Nie obchodzi mnie, ze przez wyplywajace ze mnie soki, nie mozesz zlapac oddechu, rozumiesz? Wyssasz wszytsko bez zadnych protestow i nie probuj stawiac oporu:P

Na dzisiaj koniec... i chociazbys jeczala i prosila o wiecej to nie wolno Ci mnie juz dotykac. Zlize jeszcze z Twoich usta, brody i szyi resztki mojego sluzu, a jutro pozwole na to bys umiescila swoje sprawne palce w moim tylku i rznela mnie nimi, jednoczesnie lizac i ssac moja lecztaczke. Badz posluszna, a przekonasz sie o tym co moj zwinny jezyk potrafi zrobic z kazda z Twoich dziur ;) 🖐️

Podskakuję i robię to bardzo wysoko. Chcę zobaczyć twoją twarz z góry. Co mi zrobisz? Będzie bolało? A ja lubię jak mnie boli. Zbij mnie. Wychłoszcz moje cycki. Moje pośladki zlej. Możesz się nawet zlać. Mi w to graj. Ty sobie nie myśl Zielona.

Jak to tylko? Porozmawiajmy, poznajmy się bliżej. Zakochajmy się w sobie i się pobierzmy.