Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwolniony z ZK

nienawidzę kobiet

Polecane posty

Gość zwolniony z ZK

Jak ja nienawidzę kobiet! Byłem kiedyś bogatym człowiekiem. Żona miała wszystko, co chciała: futra, domy, samochody, jeździliśmy co roku do ciepłych krajów - do Egiptu, na Kanary itp. Tylko, że te interesy, które robiłem, to były nielegalne, więc wszystko, co zarobiłem, przepisywałem od razu na żonę, żeby mi państwo tego w razie wpadki nie skonfiskowało. No i jak trafiłem w końcu na trzy lata do więzienia, to żona się ze mną rozwiodła i cały majątek mi zabrała. I teraz nie mam nic. Normalnie pozabijałbym wszyskie kobiety. NIENAWIDZĘ, NIENAWIDZĘ, NIENAWIDZĘ!!!

Gość sam sobie taka wybrales
nienawidze takich glupcow:D

Gość gość
kobiety to najwieksze ścierwo nie wiesz o tym ? Stary gdzie ty tez miales oczy ? chyba w d***e ......Nie wiesz ze najlepsze zycie jest życie singla a jednym z lepszych powodów jest taki ze nawet najdroższa dziwka jest tańsza niz kobieta z ktora jestes .

Gość gość
z którego zakładu cię zwolnili ? :)

Gość gość
,zgadzam się twoja żona zrobiła ci wielkie swiństwo nie powinna tak zrobić, ale to nie tłumaczy twojej niechęci do kobiet co ci inne zrobiły ? zapewniam cię, że na swiecie jest wiele uczciwych kobiet

Gość koci koci lapci
poznam cie z moja przyjaciolka, jej malzonek odchodzac z kochanka okaleczyl ja na pol firmy zmarlego tatusia, chcesz? na pewno znajdziecie plaszczyzne porozumienia :D