Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia 89

im bardziej sexownie kobieta sie ubiera, tym mniej

Polecane posty

Gość sylwia 89

sexu uprawia ?

Gość sylwia 89
uslyszalam dzis opinie, ze kobiety, ktore za duzo odslaniaja sa zdesperowane a mezczyzni nie lubia desperatek - boja sie ich

Gość kobietka pewna
obawiam się, że nie, bo daje do zrozumienia ze zaprasza po odbiór i jest łatwo..więc... się dzieje

Potrafie zakładac rózne dziwne stroje ale to wogole nie ma wplywu na sex bo mam stalego partnera

Gość sylwia 89
u siebie samej zauwazylam taka tendencje, ze jak ide na impreze spontanicznie, nie przygotowujac sie, ubrana skromnie, powiedzmy w sukience z golfem - podchodzilo wielu chlopcow. a jak przygotowywalam sie kilka godzin, piekny makijaz, szalowa sukienka odslaniajaca zgrabne nogi, podkreslajaca zgrabny tylek i biust, raczej mniej facetow podchodzilo

Gość biofreek
nie wiem czy to desperacja raczej chyba wyniszczenie faceta ktory sie slini na widok a nic zrobic nie moze istne tortury :D

Ja zawsze wychodzilam na imprezy stosujac tak jakby twoj drugi wariant i poznalam ciekawego czlowieka i jest ok.

Gość biofreek
fakt facet ma strach w oczach bo pewnie wie ze nie ma szans :)

Gość kobietka pewna
Zależy kto kogo szuka... selekcja naturalna też jest potrzebna

Gość sylwia 89
czyli jest to straszna generalizacja szkoda ze faceci sie nie wypowiadaja. Pewnie i tak nie powiedza co mysla.

Gość sylwia 89
biofreek no wlasnie jakie tortury ? a podejsc, zagadac ?

Gość biofreek
po prostu facet takze mysli - czym wiecej widac tym szybciej pojdzie jedna noc finito chyba ze kobiety ktore ubierja sie wyzywajaco nie mysla o tym samym :) chemia ciala tez działa :D

Gość sylwia 89
ja bym jeszcze dodala, zalezy czy ta kobieta duzo pije, czy wcale i w jakim jest cyklu miesiecznym z ta sama z ktora nie pojdzie Tobie szyko, nie znaczy, ze innemu nie poszlo

Gość biofreek
szczerze to facet takie zwierze ze jak zostanie zachecony to juz po ptakch ja osobiscie lubie jak kobiety ubrane sie wyzywajaco bo tez lubia jak na nie patrza zaslinieni faceci :)

Gość sylwia 89
mysle, ze jak dziewczyna jest radosna i otwarcie flirtuje, jest troche zepsuta, to wcale nie jest po ptakach. Znam facetow, ktorzy uwielbiaja frywolne kobiety, ktore wiedza, czego chca. po ptakach jest wtedy jak ta miniowka jest jedynym co przyciaga uwage w dziewczynie ;)

Gość biofreek
ale ja sie z tym zgadzam ale miniowka tez moze isc z flirtem oraz inteligecja a ty jak bys zachecila mnie flirtem pamietaj ze faceci sa zwrokowcami :D

Gość sylwia 89
musialabym Cie widziec i czuc przyciaganie a jak juz zaczne sie mimowolnie usmiechac do Ciebie to wtedy sama siebie zaskakuje teraz nie chce probowac, wole jak to wychodzi samo z siebie, spontanicznie mysle, ze jak kogos lubimy i okazujemy to poprzez emocje, to czesto ma to podobny odbior problem, jak wygladamy ladnie i wszystko niby jest okej, ale jest wlasnie powierzchownie, wtedy jestesmy facetem czy kobieta na jedna noc

Gość biofreek
no dobra wyobraz sobie ze nie czujesz przyciagania a ja sie staram by cie poderwac caly czas - probuje cie zainteresowac chociasz czasami sie do mnie usmiechasz a ja odczytuje to jako zachecenie co zrobisz wtedy

Gość sylwia 89
zalezy jak to staranie sie wyglada jakbys mi caly czas prawil komplementy i gadal o tym jak bardzo chcesz sie spotkac jeszcze, to jestes spalony poczucie humoru Cie tylko ratuje, wtedy sie spotkam, ale prawdopodobnie nie bede flirtowac flirtuje z facetami ktorych jestem na 100% pewna, ze chce / jestem dosc odpowiedzialna, wiec to stad jak sadze

Gość sylwia 89
uciekam juz owocnych podrywow zycze dobranoc

Gość biofreek
czyli mam szanse u ciebie heheh widzisz chyba nie jest wazne jak jestes ubrana tylko jak facet przed toba wypadnie a do tego kazdy podchodzi indywidualnie czy masz suknie za kolana czy masz suknie ledwo przykrywajaca tylek mysle ze to srednio odstrasz zalezy tez od faceta jak jest smialy :)

Gość biofreek
szkoda sylwia to dobranoc