Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nadin999

Samotnosc

Polecane posty

Mam faceta, ale i tak czuje sie samotna, jakos wszystko mnie doluje i czuje pustke... Mieszkam w obcym miescie i nie mam tu za bardzo znajomych, moze to przez zime wszystko mnie tak doluje, ale ostatnio jakos nie moge sie ogarnac... Z chlopakiem tez czesto sie klocimy, czesto nie moge w ogole na nim polegac ani niczego razem zaplanowac, rzadko sie widujemy, bo on wiecznie nie moze i czasem juz nie wiem, czy naprawde jest tak, zle czy tylko ja sobie wkrecam... Czy ktos ma podobny nastroj?

Gość 99 procent spoleczenstwa
tak ma

Mam prace, studiuje, wiec to nie problem tego, ze mam za duzo czasu, wrecz przeciwnie

Gość hej hej:)
ja za to dopiero jestem samotna, nie mam przyjaciol znajomych, faceta...mieszkam w duzym miescie, czuje sie cholernie sama, samotna. Inni widzac mnie mysla, ze mam zajebiste zycie, przyjaciol, ciagle imprezy, a tak naprawde jestem bardzo samotna, dol maksymalny

No wlasnie, z zewnatrz zwykle tak wyglada, ja tez niby sie usmiecham, niby jest ok bo jestem zdrowa, nie mieszkam pod mostem itd ale nie do konca jest tak dobrze... I czasami nawet nie mam z kim pogadac...

Właśnie i to jest najgorsze jak wraca cię z pracy do pustego domu. Gdzie niema z kim pogadać czy chociażby kawy się napić.

No wlasnie... I niby nic konkretne nie jest zle ale ma si ewrazenie, ze tez nic nie jest dobrze...