Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iniquitinini

Chciałbym by moja dziewczyna była dziewicą

Polecane posty

Gość xoxoblueberry
studenciak- patrze, że się ostro nafazowałeś tym tematem :D, każdemu odp. jedyną osoba, która ma tutaj ograniczone myslenie to jestest ty, przykrom, :D tak tak, szykuj już odpowiedz, żeby mnie zjechać, tylko uważaj, żebyś się przypadkiem nie spocił.

dla Ciebie nołlajf to osoba która się w danym momencie nie rucha. :O

Whedif, nie odp na moje pytanie. Poza tym jak jesteś dziewicą to przecież masz na tym forum tyle prawiczkow co tak bardzo pragną dziewicy. Jeden to nawet by ci się od razu oświadczył :D Dawaj bierz byka za rogi. Tu są same twoje ideały, dla których ty też jesteś ideałem :classic_cool:

xoxoblueberry A w którym momencie lub fragmencie moich komentarzy zarzucasz mi ograniczenie, żałosna dziewico?

Gość Trofix
Ja mam 21 lat, jestem prawiczkiem bo się poważnie zagubiłem w życiu ale jak nie znam laski to nie mam takich obsesji że chcę żeby ona była dziewicą. I sądzę żebym to miał kompletnie w dupie jak bym i ja zaliczał.

JA PIERDOLĘ nie potrafisz zrozumieć ŻE JA NIE SZUKAM NIE POTRZEBUJĘ I KURWA NIE CHCĘ NIKOGO DO ZWIĄZKU DO WYRA ANI DO ZAPŁODNIENIA A NA KAFE CZY W OGÓLE W NECIE TO JUZ W OGÓLE i skąd Ci przyszło do głowy, że moim ideałem jest prawik. gdzie ja to napisałam? osiołku?

Gość ej panowie
wy liczycie zwiazki kobiet czy ilosc kochankow - bo to spora roznica jesli chodzi o tych partnerow ?

whedif, chcesz chcesz tylko oszukujesz się, że nie i wycofujesz przez tą całą presje, która tworzy się wokół ciebie. Musisz stawić jej czoła i zacząć żyć. :classic_cool: prawik byłby najodpowiedniejszy dla ciebie :classic_cool:

Gość xoxoblueberry
hahaha, no cyrk na kółkach. ograniczony jestes? a wiesz marny człowieczku dlaczego? bo tylko człowiek ograniczony, niepewny swojego zdania i żmudnie walczący o to, aby jego niewłaściwe poglądy choć w małym stopniu zostały zauważone - obraża tych ludzi. po prostu. nie masz nic więcej do powiedzenia tylko teksty typu : " Zapomniałeś dodać: "i nieszczęśliwych prawiczków takich jak ja" etc. kto nie ma nic do powiedzenia, ten najwięcej mówi, wiesz? nie słyszałeś, przecież ty taki teges szmeges oblatany we wszystkim jestes? :D.

Gość jestfajniejakjest
czytalam na innym forum wypociny studenciaka,dla niego dziewczyna ,ktora nie chce uprawiac seksu z kazdym i czeka na milosc jest zalosna i zakompleksiona. biedny chlopiec myslacy penisem

Tamten cytat był riposta na jego obelgi skierowane do kobiet. Stanąłem między innymi w twojej obronie, ale no tak... ty jesteś dziewicą i wydaje ci się, że jesteś lepsza od pozostałych kobiet, które już nimi nie są. Ale pamiętaj, że być może w wieku 30.. 40.. czy 50.. jakimś niefartem twoja cnota się wymknie i nieoczekiwanie stracisz ją :classic_cool: wtedy podziękujesz, że sa faceci, korzy bronią niedziewic tak jak ja :classic_cool: Poza tym jestem wszechstronny i mam do powiedzienia duzo na różne tematy. Jestem też pewny swojego zdania i potrafie udowodnić racje używając do tego mocnych argumentów :classic_cool:

Twoje argumenty są na poziomie: "tak jest, ale Ty się boisz przyznać" tak jak to do mnie przed chwilą głupotą jest pójście do łóżka "bo mogę" i "mnie pociąga" i nic poza tym tak samo jak głupotą jest "czekać na miłość" bo miłość to jest WIĘŹ więc bez udziału i chęci nie powstanie. a seks moim zdaniem jest dla ludzi bardzo zakochanych pewnych tej więzi i w ogóle.

jestfajniejakjest Takie podejście jest tępe. Gdyby do mnie jakaś nieśmiała i zakompleksiona dziewczyna oznajmila cichym i piskliwym głosem, że jest dziewicą i czeka na miłość, bo naczytała się romansów to chyba bym wybuchnął śmiechem :classic_cool: Bajka a rzeczywistość to dwa różne światy- nierealny i realny. W nierealnym pierwsza miłość ma miejsce gdy kobieta jest bardzo młoda i piękna, poznaje swojego księcia, które zdobywa jej serce i nie odpuszcza, walczy ze smokami po czym żyją ze sobą do końca swoich dni. W realnym świecie miłość czasem może przyjść dopiero w wieku 40 lat i do tego czas kobieta ma czekac, tłumić w sobie potrzeby itd? Chore. dlatego rozwalają mnie panny oderwane od rzeczywistości, bo są zwyczajnie naiwne i niekiedy głupie i tepe :classic_cool:

Gość dajcie sobie luz
osoba z nickiem studenciak nigdy nie zrozumie postawy Whedif po prostu nie i tyle każdy ma z nich inne ideały ... ona nie potrzebuje faceta nie che dzieci nie chce z kimś sypiać a on to wogóle inna bajka ... Dobrze by było gdyby ktoś komuś nie wmawiał czego tamten chce ...

Gość xoxoblueberry
nie, wcale nie uważam się lepsza od kobiet, które nie są już dziewicami (ale z miłosci, MIŁOŚĆ? wiesz co to takiego, czy miałeś może jakieś przykre wspomnienia, że 'ruchasz tam ruchasz tu"? (wnioski z twoich wypowiedzi) czasami wręcz przeciwnie - zazdroszczę, że znalazły odpowiednią osobą, dla której mogły zaufać - bo ja niestety takiego szczęścia nie miałam. ale nie lubię jak facet myślący tylko penisem i popędem seksualnym, obraża szanujące się kobiety. to wszystko

whedif, głupota może być ryzykowanie czegoś a nie seks. Przy seksie jak się zabezpiecznysz to praktycznie niczego nie ryzykujesz. Bo niby czemu zwykły seks ma być głupotą? niesie za soba jakieś konsekwencje? Jak robi się to z głową to nie :classic_cool:

Gość dajcie sobie luz
no z tym sie zgadzam że miłość może przyjść w wieku lat 40 i gdyby kobieta miała czekać to bez sensu ..... ale nie żeby tak z byle kim , bo kobiety raczej tak nie robią ...muszą coś poczuć .....

Gość do studenciak
dodam, ze kobieta, ktora miala wielu partnerow pasuje raczej do faceta, ktory tez mial wielu partnerow

Buhaha "szanujące się kobiety". A szanujące się, bo za wszelką cenę tłumią w sobie popęd i potrzeby i nawet jak facet mega przystojny i interesujący proponuje im seks a one bardzo tego chcą to odmawiają, bo przecież uprawiać seks bez miłości (nawet jak bardzo się tego chce) to przeciez brak szacunku do sieibie buahahhaha

Gość dajcie sobie luz
przyanaje że gdy obie strony sie zabezpieczą to jest ok tak żeby nie było z tego dzieci i chorób wenerycznych przecież sex to nie przestępstwo .....:) Ale jednak wyznaje teorię że kobiety chcą coś poczuć żeby iśc z facetem .... ale to zależy od kobiet od wieku i ogólnie od wyznawanych poglądów. Ale każdego poglądy trzeba uszanować , a nie mówić że są głupie i złe .

konsekwencje poza ciążą i chorobami mogą być takie, że jedna osoba się zaangażuje a druga nie.

Gość a ja tak mam
że nawet gdyby mega przystojny zaproponował mi sex to się nie zgodzę bo śpię tylko z kimś kogo kocham ..... ale może tylko ja tak mam .. nie wiem ... A nie sypiam z każdym bo nie jestem zdzirą i dz.i.w.k.ą ... musi być uczucie do tego .....[ u mnie a jak mają inni tego nie wiem ]

jestem za studenciakiem :classic_cool: co prawda sama bylam dziewica do 19 roku zycia, ale nigdy nie robilam z tego filozofii (zreszta od wielu lat juz mialam chcice :D ) i jak tylko spotkalam osobe z ktora mialam ochote sie przespac to to zrobilam calkiem szybko :classic_cool: po 3 tygodniach, dla obroncow moralnosci - tragedia, jako ciekawostka minely 2 lata i nadal jestesmy razem i sie kochamy :classic_cool: takze blueberry powiem ci grzecznie, bo do dzieci tak trzeba: gowno wiesz o zwiazkach, ludziach i ich ukladach, to ze idziesz z kims do lozka szybko nie ma zadnego znaczenia, zalezy od intencji danej osoby. NIe rozumiem, kiedys za dawnych czasow zanim wymyslono smieszne rzeczy typu religia itp ludzie rzneli sie jak popadnie, masowe orgie i nikomu to nie przeszkadzalo. A teraz? Patologia, ze zwyklej potrzeby fizjologicznej robi sie jakiegos demona i ocenia sie ludzi jako calosc na podstawie tego ile dali sobie wsadzic/wsadzili.

inną konsekwencją może być to że to co głosisz prowadzi w prostej mierze do EROTOMANII wtedy będziesz musiał to robić nawet jak nie będziesz chciał, nie będziesz nikogo mieć pod ręką, będziesz miał jakieś pojebane natręctwa od tego. albo np. nikt Cię nie będzie chciał. a Ty uznając seks za wartość najwyższą stwierdzisz, że skoro nikt Cię nie chce do łóżka tzn.że jesteś beznadziejny - prosta droga do depresji.