Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iniquitinini

Chciałbym by moja dziewczyna była dziewicą

Polecane posty

dajcie sobie luz Muszą coś poczuć, ale wielu kobietom wmawia się, że to musi od razu być miłość lub zakochanie. Czasem przecież wystarczy fascynacja i pożądanie. Jestem tolerancyjny wobec poglądów innych ludzi, no ale nie które są wg mnie bezsensu i głupie.

Gość jestfajniejakjest
sa osoby ,ktore nie wyobrazaja sobie seksu bez milosci,albo chociaz bez uczucia bliskosci,przywiazania i zauroczenia. ja do nich naleze, seks z obca osoba bylby dla mnie obrzydliwy i mechaniczny,zero intymnosci,ble

poza tym, ja nie napisałam nigdzie że mi przeszkadza że ktoś tak robi ale studenciakowi najwyraźniej przeszkadza że ktoś tak NIE robi:D

Gość a ja tak mam
ja nie chodzę z kimś na jeden raz ... ale być może inni tak robią i jest ich wielu takich ludzi i mają do tego prawo ... Warto wiedzieć że są też tacy którzy tak nie robią .

Gość do studenciak
ciasteczkowa_mi niech sobie ludzie robia co chca, ale ja mam prawo szukac dziewczyny, ktora nie miala wielu partnerow i nie poszla z nikim szybko do lozka

Gość xoxoblueberry
człowieku - i co z tego, że mega przystojny facet proponuje mi seks, proponuje i mi i następnej i jeszcze xxx następnej. odmawiając po prostu nie chcę pójsc do łózka 1szy raz z facetem, który mnie potem nie poszanuje, bo se pomysli - a to ta czwarta na tej imprezie. nie wiem, ale dla mnie to żaden zaszczyt być tą kolejną zaliczoną. a dwa, że nie wyobrażam sobie seksu z przypadkowo poznaną osobą.

a ja tak mam Widze w tobie jakiś syndrom wywyższania się. Sporo dziewic ma taką wewnetrzną iluzję i złudne przekonanie, że ich cnota i "szacunek do siebie" czyni je lepszymi a to bzdura.

studenciak:D Ty już nawet nie patrzysz kto ma jakie potrzeby jak ktoś np. pisze, że z obcą osobą byłoby obrzydliwie:D Ty byś wszystkich do wyra zapakował:D nawet jak nie czuje potrzeby ciasteczkowa - ja nie wiem do końca czy jestem aseksem, dlatego lubię o tym popisać, coś porównać, czegoś się dowiedzieć

Gość jestfajniejakjest
studenciak,a ty wyraznie nie lubisz dziewic,zawsze je atakujesz. troche wiecej tolerancji

Gość a ja tak mam
nie mam syndromu wywyższania a dziewicą akurat nie jestem piszę o czym innym ale widocznie jest to dla Ciebie nie do pojęcia ... żegnam ..

studenciak - ja nie uważam że czyni mnie to lepszą ale pierdolenie się z byle kim na dyskotece raczej uczyniłoby mnie gorszą;)

wydaje mi sie, ze studenciak nie tyle co nie lubi dziewic, ale nie lubi tych co robia z siebie cnotki niewydymki i wielka religie z kawalka blony miedzy nogami.

Gość ludzieeeee....
pan studenciak to kretyn totalny szkoda z nim polemiki ... to niedorozwój umysłowy a udaje studenta czego powodem jest kompleks niższosciowy porażka totalna taki człowiek ... szkoda Twych słów Whedif i inni do tego bezmózgowca ...

Gość jestfajniejakjest
sex z obcym dziadem,ktory nie wiadomo komu i gdzie wpychal,bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość xoxoblueberry
jestfajniejakjest: zgadzam się z tobą. po za tym - ciasteczkowa_mi : a czy ja mówię, że jakbym już znalazła odpowiednią osobą to czekałabym, aby mu się oddać do 40? macie bardzo mylne i jednostronne myslenie patrze :D

Gość mało kogo obchodzi
mało kogo obchodzi co lubi "studenciak " ja na razie wszyscy wiedzą że lubi się p i e r d o l i ć i z tego powodu rozpiera go samcza dumaaaaaaaa

Gość jestfajniejakjest
tu nie chodzi o kawalek blony,tylko o swoje poglady i przekonania i kazdy powinien to uszanowac. i powiem szczerze ja tez czuje sie lepsza,ze nhie dawalam kazdemu i gdzie popadnie. takie kobiety to szmaty dla mnie

w momencie gdy sie przespalam z moim nie planowalam powaznego zwiazku ani milosci. byla miedzy nami jako taka przyjazn , a ja w sumie sie w nim podkochiwalam od kilku miesiecy [od 1szego wejrzenia ;) ], no i jak sie nadarzyla okazja to hop ;) Tez nie chcialam zwiazkow, samo wyszlo.

studenciak jest baaaardzo jednostronny a łączenia tego z wyznaniem nie czaję:D przykładowo na kafe - tylko prowokatorki piszą że chcą czekać bo są katoliczkami. prowokacja by obrażać katolików. to jest OCZYWISTE że takie pisanie jest prowokacją do przerzucania się gównem między ateistami i katolikami a nie RZECZYWISTYM powodem tego że ktoś nie uprawia seksu.

Gość masz racje kochana
do jest fajnie : masz swe zasady i to mądre zasady ... jesteś istotą myślącą i każdy inteligentny facet to doceni ...

Kurwa już nie wiem komu i co odpisywać. wybaczcie ale jestem zmęczony a jutro o 6 wstaję :( Napiszę więc ogólnie Seks bez zobowiązań i seks przygoda to nic złego i tak naprawdę żadna nie miałaby uprzedzeń, gdyby ktoś ich niepotrzebnie nie wpakował niektórym kobietom do głowy. Odmawianie sobie czegoś na co bardzo mamy ochotę jest czymś bezsensownym moim zdaniem. To tak jakbym miał odmówić sobie zjedzenia kebaba lub sprawdzenia jego smaku, bo od urodzenia mi wmawiano, że jedzenie kebabów, gdy nie jest się głodnym jest złe, niemoralne i godne potępienia. . Zjedzenie kebabu jest czymś złym? Czy muszę być głodny aby wziąć kęsa kebabu dla posmakowania? Nie? Muszę mieć tylko ochotę na kebab, aby wziąć go do ust. Tak samo z seksem. Dobranoc :classic_cool:

ciasteczkowa_mi - po prostu masz taki rodzaj więzi z tą osobą, fizyczność. taki typ. nie każdemu to wystarcza. ja tego nie oceniam. jedyną osobą, która tu coś ocenia jest studenciake

Gość xoxoblueberry
ciasteczkowa_mi: żadna wielka religia, tylko po prostu własne zdanie i zasady. żadna religia - tylko obrona tych, które nie dają dupy na lewo i prawo na imprezach np. bo koleś to niezłe ciacho. trochę opamiętania, ja wiem, że teraz jest moda na seks i moda, na to, że to laski same zaciągają faceta gdzie chcą i robią co chcą, a dziewica w XXI wieku to jest istota nie z tej ziemi - inna, a inność budzi złość rzecz jasna. Nie lubię po prostu i nie toleruję przede wszystkim takiego chamskiego nalotu na dziewicę i tyle.

Gość Albn
Studenciak ma sporo racji w kilku kwestiach ale fakt poglady sa rozne... i kazdy ma do nich pelne prawo. To dobrze, co by bylo gdyby wszyscy mysleli tak samo i podobaloby sie im to samo :) Przez cale zycie spalam tylko ze swoim mezem..., nie wiem czy cos stracilam czy zyskalam, nie czuje sie przez to lepsza ani gorsza. Glupota jest ocenianie ludzi poprzez ilosc partnerow seksualnych. Czasem na prawde wartosciowa dziewczyna moze byc niedziewica.

Gość do niedorozwojów
do niedorozwoja typu studenciak a za to szmaty które każdemu dają mają szacunek społęczny że ho ho !!!!!i każdy meżczyzna weżmie potem taką szmatę za żonę na pewno !!! Dziecko ty od ziemi nie odrosłeś a głosisz swą durną ideologię ... idz mamusi mleczka popij a nie na forach się wypowiadasz !!!!!! tradegia .. twa głowa chyba przepalona jest mariuhuaną lub innym świństwem !!! lecz sie dzieciaku

tak, studenciak i tym sposobem twierdzisz że nie istnieje coś takiego jak np. dieta, chyba że dla "kretynów" którzy sobie czegoś odmawiają

Gość jestfajniejakjest
ciasteczkowa - dla tego kto dla mnie wazny,liczy sie i to mi wystarczy.wydaje sie wam panienki,ze jestes takie nowoczesne ,wyluzowane.Rzecz w tym,ze iylko wam sie tak wydaje.wiekszosc normalnych facetow,ma wyrobione zdanie i nie chce sie wizac z takimi osobami.swiat moze idzie naprzod ,ale pewne wartosci sa stale,na szczescie

Gość jawiemoswiecieduzo
hahahaha idiots idiots, everywhere . JEDNO WAM LUDZIE POWIEM. FACET DOPÓKI WOLNY BZYKA ILE POPADNIE... ALE POTEM PROSTE JAK BUDOWA CEPA, ŻE ŻONE CHCE MIEC POŻADNĄ A NIE ROZKLEKOTANĄ DZIUREEEEEEEE.